znam zašto se ovo dešava...trebaju mi vaši predlozi kako mogu da sredim to...čuo sam da može da se sredi punjenjem šupljine.
ima li još nekih predloga?
HAJMO BASS GITAROŠI...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Eee... what?Boroman wrote:ne radi se o uzemljenju,kao sto sam pretpostavio...probao sam na drugom pojacalu.
koliko sam ja cuo to je stvar koja je prisutna kod svih gitara.problem je u tome sto nema neki izolator preko magneta,vec samo metalna maska,te je efekat isti kao kad bih pipkao "go" magnet prstima...ista stvar i sa potovima (metalne kapice). danas sam rasklopio drugu gitaru i video da preko njenog magneta ide prvo onaj plasticni deo,pa tek onda metalna maska, a kapica za pot je metalna sa plasticnim navojem unutra, tako da je nemoguce da dodje do kontakta telom.
da li neko zna nesto o tom punjenju praznine? ja sam nacuo da to kosta nekih 60tak E, i da se malo gubi na tonu.
Ako mozes, probaj neku drugu gitaru na istom pojacalu.Boroman wrote:provericu jos jedared ondak kod nekog drugog majstora za koji dan...tnx
Boroman wrote: drugo pojacalo, drugi produzni...a gitaski kabl je nov, nije do njega
nije do toga definitivno
probaj ti sledece-skini kapicu sa pota,odvrni boost na pojacalu ako imas i tone pot na bassu...dotakni pot bez kapice da vidis dal ce ti se desiti isto [ako te ne mrzi, i kad budes imao vremena naravno]fala unapred;)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest