Vermin Vengeance (Demo)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
vladabg

Vermin Vengeance (Demo)

Post by vladabg » 02 Sep 2009, 11:13

Pozdrav narode, mi smo bend Vermin Vengeance. Pre mesec dana smo izdali Demo,pa bi zeleli da cujemo vaze utiske...:) Pesme smo snimali u RTS-u, ali su nas zeznuli i produkcija je malo losija, pa je zbog toga glas ispao kako ne treba. :( Ovo je nas sajt pa tu mozete da pogledate i poslusate pesme:

www.vermin-vengeance.webs.com

Hvala unapred...

Pozdrav od Vermin-a!!! :)

ness

Re: Vermin Vengeance (Demo)

Post by ness » 02 Sep 2009, 15:14

Pevac dosta treba da poradi na sebi,kao da se muci dok peva,a cini mi se da bas nije neki sluhista! Drugo,nesvidja mi se taj zvuk gitare,nekako mi je "supalj",ja bi tu dodao jos puno "paprike",ali to je vec stvar ukusa tako da ne vredi raspravljati.Ne zelim da vas obeshrabrujem,ali meni tako zvuci.Zelim vam puno srece u daljem radu!

vladabg

Post by vladabg » 02 Sep 2009, 16:36

Sto se tice pevaca glas ce vremenom i vezbom da mu se popravi, a zvuk gitare ne bi trebalo da menjamo, jer nam takva distorzija odgovara...Sledeci put ce biti bolje, ipak je ovo DEMO... :) Hvala na savetu...

kide

Post by kide » 02 Sep 2009, 20:26

Vlado, što bre tekstovi na američkom, pa jel ste srpski bend ili ne?

osim ako ne planirate veliki proboj na US tržište pa da razumem... nego, bubnjar Nemanja vam je vrlo dobar, ima dečko i osećaja nije puki udarač a mlađi je od vas dvojice, bravo za njega. zvuk đitre, pa jebiga jes malo tanko al' sve zavisi od opreme i doći ćeš vremenom do svog zvuka valda...
jedino to pevanje je kritično, jer sa distom na đitri i agresivnijim rifovima trebalo bi da vokal više probija u growl, ovako zvuči suviše melodično i čisto. jest da je ovo studjski snimak ali mora malo da pobesni momak da stisne jajca da bi taj glas dobio čvrstinu.
ako ne može drugačije, savatajte ga udrite ga na probi, da iz njega izbije sirova energija. znam da to zvuči primitvno ali nekad moraš i takve metode da primeniš...
moram da pohvalim imidž, vidi se da je uloženo truda, pao i šminkeraj ako treba i to, ali imidž kolko god da je bitan dolazi tek kao nadgradnja kad je svirka dovedena na solidan nivo. povedi računa o tome.

živeli

nemanja_cs

Post by nemanja_cs » 03 Sep 2009, 02:37

nahvali me chovek :o hvala hvala... :ziveli:

kide

Post by kide » 05 Sep 2009, 13:37

ma nema na čemu druže, ja kad vidim (i čujem) talenat onda tako i kažem. samo radi na dinamici i gledaj da prosviravaš što različitije ritmove, trebaće ti kasnije za ko zna kakve kombinacije.

poz 8)

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 06 Sep 2009, 11:16

odlican vam je basista

cccira
MF veteran

Post by cccira » 06 Sep 2009, 12:09

Stalker wrote:odlican vam je basista
steta sto ih je napustio :)

vladabg

Post by vladabg » 06 Sep 2009, 13:21

cccira wrote:
Stalker wrote:odlican vam je basista
steta sto ih je napustio :)
Stvarno steta,a bio je kul tip... :D Sada smo nasli novog,pa cekamo njega malo da se uhoda sa pesmama posto kaze da su malo teze za sviranje...

Post Reply