Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
sinisake wrote:A, ne, matori, ovo je za techno blues...
Uostalom, kakva crna elektricna gitara i pojacalo za blues?
ili mozda Robert Johnson nije znao sta radi?
pa da,ali nemaju svi para za namunjeno pojacalo,a iskreno mislim da retko ko juri ton Hjuberta Samlina ili Madi Votersa...uglavnom svi traze neki SRV,Clapton (za koje dobra pojacala mogu da odrade stvar), ali i ZZ Top, pa i Gary MooreRocket Roll wrote:Uostalom, kakva crna gitara za blues?
Možda Otha Turner nije znao šta radi?
U svetu "lelektrike", međutim, još uvek moraju da izmisle nešto što će za "blues" blues biti bolje od gitare u namunjeno pojačalo.
ovo je po mom ukusu...Guitar_thrill wrote:ZZ Top, pa i Gary Moore
U slučaju da se nema dobro pojačalo i da se traži jedna jedina pedala... možda bi Boss OD-3 ili neki sličan "Maršal u pedali" tu najbolje odradio posao? Marshall BluesBreaker?Guitar_thrill wrote:SRV, Clapton... ZZ Top... Gary Moore
Prvo, da li planiras da sviras blues sa nekim bendom, pa ti treba striktno takav zvuk? To je meni glupa fraza "samo za ... "...tHe bLuEsMaN wrote:Koja je po vama najbolja DriVe Distorsion pedala za Blues i Rock n Roll sOund?
Meni se najvise svidjaju:
BosS BD-2 i MXR GT-OD
evo ja valjam Metal Screamer iz 80tih, koji je 100% isti matori Tube Screamer.sinisake wrote:Kupi TS!
sinisake wrote:A, ne, matori, ovo je za techno blues...
Uostalom, kakva crna elektricna gitara i pojacalo za blues?
ili mozda Robert Johnson nije znao sta radi?
Imam ja nekih 2ooe u steku ali ne bi hteo da sve potrosim!Makinov wrote:Prvo, da li planiras da sviras blues sa nekim bendom, pa ti treba striktno takav zvuk? To je meni glupa fraza "samo za ... "...tHe bLuEsMaN wrote:Koja je po vama najbolja DriVe Distorsion pedala za Blues i Rock n Roll sOund?
Meni se najvise svidjaju:
BosS BD-2 i MXR GT-OD
Drugo, koliko novca mozes da izdvojis? Imas Fulltonove po 200e, Boss BD za oko 70e, Bad Monkeya oko 45e.![]()
Sve zavisi koliko trazis i koliko mozes da das...
Ponesi dzitru i kreni od prodavnice do prodavnice pa testiraj.tHe bLuEsMaN wrote:Imam ja nekih 2ooe u steku ali ne bi hteo da sve potrosim!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest