Ko što naslov kaže... Jedni ga mrze, drugi ga obožavaju... Lično, ni ne mrzim ga a i ne obožavam ga... Odličan mi je za neke back instrumente i mnogo mi lepše radi posao za neke symphonic deonice nego bilo koji VSTi koji sam probao. Trojka je donela Combinator koji je stvarno ogroman pomak. Četvorka nam donosi neke silne sintisajzere i drugačiju logiku funkcionisanja sekvencera. Nadam se da će opravdati ime četvrtog naslednika Reason porodice.
Kuckam više kad isti isprobam.
Reason 4 is out!!!!
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
- zolideathmetal
- Urednik
Napokon... Instalirah i to čudo. Reason ko Reason, ne prestaje da me iznenađuje. Prošli put je to bio Combinator i mastering suite a ovog puta je to potpuno novi sekvencer. Znaaaatno uporebljiviji i pregledniji od svog prethodnika. Factory i Orchester sound banke su ostale iste sa dodacima patcheva za nove sintisajzere. Probao sam i te sintisajzere ali... jednostavno nisam ja osoba koja je kompetentna da kaže nešto na tu temu. Meni to sve isto zvuči i realno ja nisam video potrebu da se stavljaju novi sintisajzeri. Arpeggiator je OK potez i to ima smisla i radi vrlo dobro.
Elem, novi Reason sam već bacio u vatru i poigrao se sa njim. Čini mi se da me stari prijatelj ponovo nije izneverio. Uz novi sekvencer je zaista najbolji program na tom polju po mom mišljenju. E sad... još samo da dodaju recording i editing deo (još ako bi bila podrška i za VST... ijaoooo) ali mislim da im to za sada nije cilj obzirom da niko iz Propellerheads-a ništa ne spominje na tu temu.
Na posletku, topla preporuka.
Elem, novi Reason sam već bacio u vatru i poigrao se sa njim. Čini mi se da me stari prijatelj ponovo nije izneverio. Uz novi sekvencer je zaista najbolji program na tom polju po mom mišljenju. E sad... još samo da dodaju recording i editing deo (još ako bi bila podrška i za VST... ijaoooo) ali mislim da im to za sada nije cilj obzirom da niko iz Propellerheads-a ništa ne spominje na tu temu.
Na posletku, topla preporuka.