Naši miljenici

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
Solomon
Dimension 7

Re: Naši miljenici

Post by Solomon » 08 Jun 2009, 13:24

ma mozda si bio pijan :lol: :lol: :lol:

a ovaj Manring... lik svakih 10 sekundi drka Dtuner :?

sixstring

Post by sixstring » 09 Jun 2009, 01:28

a meni moj profesor lepo rek'o,Dule,dođi jednom sedmično ja da ti naštimujem giraru,i ne pipaj to gore nikad,nipošto za vreme svirke,a kad videh ovog lika ja reko,kakav nub,njemu njegov profesor,Jaco sigurno to nije reko,i zato je takav propalitet da mora sam da svira bas,bez benda! :bambi:

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 09 Jun 2009, 01:57

John Entwistle iz The Who:

Image

Jaco Pastorious:

Image

John Taylor iz Duran Duran:

Image

Pored njih: Billy Sheehan, Paul McCartney i Les Claypool.

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 17 Sep 2009, 11:16

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/--_7TsMWl-I&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/--_7TsMWl-I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Ryan Martinie^

tu si i Justin Chancellor, Stan Clarke...ma ima ih puuno.

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 17 Sep 2009, 13:38

Stalker wrote:[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/--_7TsMWl-I&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/--_7TsMWl-I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Ryan Martinie^

tu si i Justin Chancellor, Stan Clarke...ma ima ih puuno.
kakav bolesnik :O.o: :O.o: :O.o: :O.o:
ne znam stvarno...ovo je meni cisto pozerski...a muziku da ne komentarisem.... :?

Bozha

Post by Bozha » 17 Sep 2009, 13:56

Tehnika sviranja civija!? :krstise:

Sjajno, al neprakticno...

The Mask AE

Post by The Mask AE » 17 Sep 2009, 13:57

Homoseksualac, klasican primer. Jedan od likova koje su sutirali k'o loptu u detinjstvu, pa kao sacu ja da stavim rogove pa ces videti ti...
Enivejz zlo lezi u coveku i nikakav lorealov puder i crni karmin to nece iskazati spolja, a ni rogovi.
:O.o:
Obratite paznju na ortake (sad videh):
http://www.youtube.com/watch?v=4Smkyxazy2A
http://www.youtube.com/watch?v=MJfPd1bCemY
http://www.youtube.com/watch?v=642pTTRcMqA

Znaci pravi teletabisi.

Bozo to se radi detjunerima i lik je svetski fenomen (bass je Zon HyperBass). Poslusaj recimo numeru Selene. Po meni podjednaka emocija i podjednako evergreen kao Portraiit of Tracy. Inache chova je skolovan i perfektan je sluhista. To se moze cuti kada se zeza sa civijama. Sasvim je na mestu da on bude nekome naj naj.

:bambi:

Bozha

Post by Bozha » 17 Sep 2009, 14:28

The Mask AE wrote:Homoseksualac, klasican primer. Jedan od likova koje su sutirali k'o loptu u detinjstvu, pa kao sacu ja da stavim rogove pa ces videti ti...
Enivejz zlo lezi u coveku i nikakav lorealov puder i crni karmin to nece iskazati spolja, a ni rogovi.
Ma ludilo... Ti strasni likovi sto izgledaju kao da jedu malu decu za dorucak i tripuju se da stvarno to i rade... Onda ih skontas pred ogledalom u backstageu pred svirku... Puderi, farbe, gelovi, karmini, zagleda se, puci usta... Gori od najgore pevaljke. :XD:
Bozo to se radi detjunerima i lik je svetski fenomen (bass je Zon HyperBass). Poslusaj recimo numeru Selene. Po meni podjednaka emocija i podjednako evergreen kao Portraiit of Tracy.
Vrti on i civije, ili ima neke detjunere za svaku zicu...? Ok je to, samo malo apstraktno za moj ukus...

The Mask AE

Post by The Mask AE » 17 Sep 2009, 14:39

Pa to i jeste fora kod coveka koji ga svira/ovog modela basa:
The Hyperbass is the first instrument of its kind, designed specifically for altered tuning. One year in the making, the Hyperbass is Michael Manring's signature instrument, developed in conjunction with and for this virtuoso bassist. The Hyperbass offers limitless altered tunings and an extended range of playability and sounds for the player interested in exploring new directions in bass.
Each version features a three-octave fretless neck and heel-less extended cutaway. A bookmatched curly maple top laminated to a poplar body core gives this bass a full, rich, transparent sound.
All basses feature three-octave fretless fingerboard, deep extended cutaway, bookmatched Curly Maple top, black hardware and single humbucking pickup with ZP2-S active electronics.

Bozha

Post by Bozha » 17 Sep 2009, 14:55

Evo jedan majstor jednostavnog, efektnog i melodicnog pristupa instrumentu, Richard Bona... i jos jedan od tih baseva koji nikada necemo moci da priustimo. ;)

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 17 Sep 2009, 19:11

^ odlično boža !!!!! pravo dobra stvar....kakav soul...kakav soul.... :bravo: :bravo: :bravo:

nnkvocka

Post by nnkvocka » 17 Sep 2009, 20:00

The Mask AE wrote:Homoseksualac, klasican primer. Jedan od likova koje su sutirali k'o loptu u detinjstvu, pa kao sacu ja da stavim rogove pa ces videti ti...
Znaci pravi teletabisi
ljubomoran si ljubomoran si ljubomoran si

kao sto klinci misle da na osnovu tih rogova lik kida taj bass, tako ti sa predrasudama mislis da on nema pojma. ne slusam Mudvayne, ali taj lik razbija samo tako. progluglaj, vidi sta ima sve o njemu pa ces da vidis kakav je on basista. imas milion wannabe metalaca koji sviraju 3 tona celu pesmu sa jos vecim rogovima, ali nemaju pojma. poenta moje price je da je ovaj lik koji nesto zna. nisam zanrovski ogranicen ali vidim da vas ovde ima takvih... nije bitan model bassa, stajling, broj zica, vrsta pojacala, zanr, BITNA JE IDEJA!

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 17 Sep 2009, 20:55

nnkvocka wrote:
Znaci pravi teletabisi
ljubomoran si ljubomoran si ljubomoran si

kao sto klinci misle da na osnovu tih rogova lik kida taj bass, tako ti sa predrasudama mislis da on nema pojma. ne slusam Mudvayne, ali taj lik razbija samo tako. progluglaj, vidi sta ima sve o njemu pa ces da vidis kakav je on basista. imas milion wannabe metalaca koji sviraju 3 tona celu pesmu sa jos vecim rogovima, ali nemaju pojma. poenta moje price je da je ovaj lik koji nesto zna. nisam zanrovski ogranicen ali vidim da vas ovde ima takvih... nije bitan model bassa, stajling, broj zica, vrsta pojacala, zanr, BITNA JE IDEJA!
predlazem ti da poslusas Kvockamena i bacis pogled na njegove bass deonice...inace ta 'koreografija' je koriscena samo za taj spot. muziku ne diraj, jer se o ukusima ne raspravlja, a lik drzi nezvanicnu titulu trenutno najboljeg basiste u metalu.
Molim Maska AE i drugog coveka kao postovanu gospodu iz MF-a da se malo vise informisu o tom coveku i tome kako se on ponasa onstage i slicno pre nego sto pocnu da vredjaju basistu na ciji nivo se redak basspleja' dize.

MetalFunk

Post by MetalFunk » 17 Sep 2009, 22:10

Stalker wrote: predlazem ti da poslusas Kvockamena i bacis pogled na njegove bass deonice...inace ta 'koreografija' je koriscena samo za taj spot. muziku ne diraj, jer se o ukusima ne raspravlja, a lik drzi nezvanicnu titulu trenutno najboljeg basiste u metalu.
Molim Maska AE i drugog coveka kao postovanu gospodu iz MF-a da se malo vise informisu o tom coveku i tome kako se on ponasa onstage i slicno pre nego sto pocnu da vredjaju basistu na ciji nivo se redak basspleja' dize.
ko mu dade tu titulu....

delakroA
Jazz Café Barman

Post by delakroA » 17 Sep 2009, 22:27

svašta bih sad rekao... :grummel_2: :grummel_2:
aman da ću morati da se jadam vbraci oko ovog metala... :lol: :lol: :lol:

Post Reply