a ovaj Manring... lik svakih 10 sekundi drka Dtuner

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
kakav bolesnikStalker wrote:[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/--_7TsMWl-I&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/--_7TsMWl-I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ryan Martinie^
tu si i Justin Chancellor, Stan Clarke...ma ima ih puuno.
Tehnika sviranja civija!?što niko ne pomenu Manringa?
http://www.youtube.com/watch?v=6eTBc7aW ... annel_page
Ma ludilo... Ti strasni likovi sto izgledaju kao da jedu malu decu za dorucak i tripuju se da stvarno to i rade... Onda ih skontas pred ogledalom u backstageu pred svirku... Puderi, farbe, gelovi, karmini, zagleda se, puci usta... Gori od najgore pevaljke.The Mask AE wrote:Homoseksualac, klasican primer. Jedan od likova koje su sutirali k'o loptu u detinjstvu, pa kao sacu ja da stavim rogove pa ces videti ti...
Enivejz zlo lezi u coveku i nikakav lorealov puder i crni karmin to nece iskazati spolja, a ni rogovi.
Vrti on i civije, ili ima neke detjunere za svaku zicu...? Ok je to, samo malo apstraktno za moj ukus...Bozo to se radi detjunerima i lik je svetski fenomen (bass je Zon HyperBass). Poslusaj recimo numeru Selene. Po meni podjednaka emocija i podjednako evergreen kao Portraiit of Tracy.
The Hyperbass is the first instrument of its kind, designed specifically for altered tuning. One year in the making, the Hyperbass is Michael Manring's signature instrument, developed in conjunction with and for this virtuoso bassist. The Hyperbass offers limitless altered tunings and an extended range of playability and sounds for the player interested in exploring new directions in bass.
Each version features a three-octave fretless neck and heel-less extended cutaway. A bookmatched curly maple top laminated to a poplar body core gives this bass a full, rich, transparent sound.
All basses feature three-octave fretless fingerboard, deep extended cutaway, bookmatched Curly Maple top, black hardware and single humbucking pickup with ZP2-S active electronics.
ljubomoran si ljubomoran si ljubomoran siThe Mask AE wrote:Homoseksualac, klasican primer. Jedan od likova koje su sutirali k'o loptu u detinjstvu, pa kao sacu ja da stavim rogove pa ces videti ti...
Enivejz zlo lezi u coveku i nikakav lorealov puder i crni karmin to nece iskazati spolja, a ni rogovi.
Znaci pravi teletabisi
predlazem ti da poslusas Kvockamena i bacis pogled na njegove bass deonice...inace ta 'koreografija' je koriscena samo za taj spot. muziku ne diraj, jer se o ukusima ne raspravlja, a lik drzi nezvanicnu titulu trenutno najboljeg basiste u metalu.nnkvocka wrote:ljubomoran si ljubomoran si ljubomoran siThe Mask AE wrote:Homoseksualac, klasican primer. Jedan od likova koje su sutirali k'o loptu u detinjstvu, pa kao sacu ja da stavim rogove pa ces videti ti...
Znaci pravi teletabisi
kao sto klinci misle da na osnovu tih rogova lik kida taj bass, tako ti sa predrasudama mislis da on nema pojma. ne slusam Mudvayne, ali taj lik razbija samo tako. progluglaj, vidi sta ima sve o njemu pa ces da vidis kakav je on basista. imas milion wannabe metalaca koji sviraju 3 tona celu pesmu sa jos vecim rogovima, ali nemaju pojma. poenta moje price je da je ovaj lik koji nesto zna. nisam zanrovski ogranicen ali vidim da vas ovde ima takvih... nije bitan model bassa, stajling, broj zica, vrsta pojacala, zanr, BITNA JE IDEJA!
ko mu dade tu titulu....Stalker wrote: predlazem ti da poslusas Kvockamena i bacis pogled na njegove bass deonice...inace ta 'koreografija' je koriscena samo za taj spot. muziku ne diraj, jer se o ukusima ne raspravlja, a lik drzi nezvanicnu titulu trenutno najboljeg basiste u metalu.
Molim Maska AE i drugog coveka kao postovanu gospodu iz MF-a da se malo vise informisu o tom coveku i tome kako se on ponasa onstage i slicno pre nego sto pocnu da vredjaju basistu na ciji nivo se redak basspleja' dize.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests