Solomon wrote:
ne volim likove koji slusaju samo jedan pravac, i nece ni da cuju ni za sta drugo.. sve to ostalo tamo negdje je sranje a ovo sto ja slusam je bogovska muzika .... ma daaaaj...
ne mozes biti kompletan muzicar ako samo jedno te isto slusas, svaka druga vrsta muzike ima nesto novo sto ti se moze svidjeti, sto se moze nauciti ...
isti primjer : vozim mercedesa a sve ostalo je njesraa nisi sjeo u zivotu u drugo auto
![]()
tolko od mene![]()
Naši miljenici
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Naši miljenici
Verovatno Shawn Malone!MetalFunk wrote:ko mu dade tu titulu....Stalker wrote:a lik drzi nezvanicnu titulu trenutno najboljeg basiste u metalu.
http://www.youtube.com/watch?v=cHvk7J7V2i8
ispricavam se. Titulu 'jedan od najboljih'
that's more like it (:Stalker wrote:ispricavam se. Titulu 'jedan od najboljih'
to priznajem... (:
ozbiljno, izvinjavam se, zaista nisam proveravao onaj put sta pisem.MetalFunk wrote:that's more like it (:Stalker wrote:ispricavam se. Titulu 'jedan od najboljih'
to priznajem... (:
just relaxedStalker wrote: ozbiljno, izvinjavam se, zaista nisam proveravao onaj put sta pisem.
ali sto jes jes, mask i onaj drugi lik, nikako da mu zapamtim nick, moraju da se prosvetle.
nnkvocka wrote: kao sto klinci misle da na osnovu tih rogova lik kida taj bass, tako ti sa predrasudama mislis da on nema pojma. ne slusam Mudvayne, ali taj lik razbija samo tako. progluglaj, vidi sta ima sve o njemu pa ces da vidis kakav je on basista. imas milion wannabe metalaca koji sviraju 3 tona celu pesmu sa jos vecim rogovima, ali nemaju pojma. poenta moje price je da je ovaj lik koji nesto zna. nisam zanrovski ogranicen ali vidim da vas ovde ima takvih... nije bitan model bassa, stajling, broj zica, vrsta pojacala, zanr, BITNA JE IDEJA!
nije da sam klinac, al nije sad ni bitno
na mene misliš ?Stalker wrote:ali sto jes jes, mask i onaj drugi lik, nikako da mu zapamtim nick, moraju da se prosvetle.
nene, tvoje misljenje cenim, mislim na onog drugog...mada ne bi bilo lose, ako ti je prihvatljiva metal muzika, da poslusas neke pesme iz albuma LD50, cisto da osetis rad basiste.delakroA wrote:na mene misliš ?Stalker wrote:ali sto jes jes, mask i onaj drugi lik, nikako da mu zapamtim nick, moraju da se prosvetle.
samo mi je upalo u trn ono 'a na muzici da ne pricam'delakroA wrote:na mene misliš ?Stalker wrote:ali sto jes jes, mask i onaj drugi lik, nikako da mu zapamtim nick, moraju da se prosvetle.
paz ovako, meni je to njihova najneomiljenija pesma, u principu nisu tako 'heavy', ali mislim da je ovo lose, jer kako solomon kaze, ne mozes suditi o tudjim ukusima ako ne slusas nesto tome slicno.
svoje misljenje za metal necu da iznosim.... 
hvala lepodelakroA wrote:svoje misljenje za metal necu da iznosim....
Al ga ovaj YT oskrnavi... Poslusaj ga u punom kvalitetu.delakroA wrote:^ odlično boža !!!!! pravo dobra stvar....kakav soul...kakav soul....![]()
![]()
- The Mask AE
Moj post je govorio o izgledu i nastupu doticnog... ae reci coveka.
O muzici ne raspravljamo.
O njemu ne zelim da se obrazujem.
Kada zelim da se obrazujem oko muzike ja slusam-muziku.
Kada sam rekao "muziku" prvo sto mi je sinulo jeste:
Ne izvinjavam se nikome, tako da ukoliko su moji stavovi na ovom forumu bilo koga uvredili-neka su.

O muzici ne raspravljamo.
O njemu ne zelim da se obrazujem.
Kada zelim da se obrazujem oko muzike ja slusam-muziku.
Kada sam rekao "muziku" prvo sto mi je sinulo jeste:
Ne izvinjavam se nikome, tako da ukoliko su moji stavovi na ovom forumu bilo koga uvredili-neka su.
Bozha wrote:Richard Bona...