ZOOM G2.1u
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- LazaRocker
ZOOM G2.1u
pitao sam na cetu, sad me zanima misljenje sirokih narodnih masa. pazario sam ovaj procesor juce, pa zelim vas sud o njemu, i vase misljenje o mom razmilsljanju da ga zamenim za Boss-ov procesor, neznam tacan naziv, znam samo da kosta 150 juri. Zasad koliko sam mogao da vidim ovaj ZOOM je ljubazan, ali nista posebno.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: ZOOM G2.1u
Kupio si ga juce, i danas razmisljas da ga zamenis? 

- LazaRocker
ne nego sam se juce dvoumio izmedju ta dva procesora, pa vas pitam jel bi Boss bio pametnija kupovina.bolje odmah da se informisem.
- Guitar_thrill
- MF veteran
LazaRocker wrote:ne nego sam se juce dvoumio
LazaRocker wrote: pazario sam ovaj procesor juce

inace je ti ne mogu reci, racunam da ce ti oba odraditi posao dok ne pocnes kupovati pedale

kako da ti ljudi pomognu kad ne znas ni koji je model bossa???
Bice da je me50...
- LazaRocker
@ Guitarthrill
A bre covece juce dok sam kupovao dvoumio sam se izmedju ova dva procesora i uzeo zuma, oba su mi dobro zvucala kad sam svirao, al neam pojma nekako sam zoom uzeo zbog ,,ritam masine", jer boss nije imao ritmove.
@xspaceman
ne pitam ja samo jel je bolji boss, vec i da mi kazete pokoju pametnu rec i o Zoom-u kojeg sam kupio. Vasa misljenja, iskustva, and crap like that.
A bre covece juce dok sam kupovao dvoumio sam se izmedju ova dva procesora i uzeo zuma, oba su mi dobro zvucala kad sam svirao, al neam pojma nekako sam zoom uzeo zbog ,,ritam masine", jer boss nije imao ritmove.
@xspaceman
ne pitam ja samo jel je bolji boss, vec i da mi kazete pokoju pametnu rec i o Zoom-u kojeg sam kupio. Vasa misljenja, iskustva, and crap like that.
Mislim da ćeš ovde naći dosta toga.LazaRocker wrote: vec i da mi kazete pokoju pametnu rec i o Zoom-u kojeg sam kupio. Vasa misljenja, iskustva, and crap like that.

viewtopic.php?f=43&t=442&start=0