Druga strana harmonike :XD:
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Druga strana harmonike :XD:
Preslusao sam čim si postavio, sada sam ponovo preslušao sve. Zanimljivo je, drago mi je da sam čuo nešto novo, sviđa mi se.
Puno uspeha u daljem radu!
Pozz
Puno uspeha u daljem radu!
Pozz
Uh, sto bi voleo ovako nekog harmonikasa da nadjem da sviramo Piazzoline obrade, Bordel, nighclub 1960, Libertango, Milonga del Angel, akustara i harmonika.
Steta sto su svi zauzeti svadbama

hahah, provokacije, a?
imaš pp

imaš pp

Hej Zvuchnjak! Da li je to Zvuchniak sa onih DIY i Hifi foruma? Iliti Mladen?
Ako jeste - pa što ne reče prijatelju da sviraš jazzy sound? Daj imaš li neki svoj snimak? da čujemo kako ti to radiš?
pouzdrav!

Ako jeste - pa što ne reče prijatelju da sviraš jazzy sound? Daj imaš li neki svoj snimak? da čujemo kako ti to radiš?
pouzdrav!

Nope, ovo je Vladamichabass wrote:Hej Zvuchnjak! Da li je to Zvuchniak sa onih DIY i Hifi foruma? Iliti Mladen?

(snimci su moji gore)

OVO SI TI?!? Pa ovo je fenomenalno!!!!zvucnjak wrote:
Svaka čast!
Svaka čast, čoveče!
Uvijek sam volio da čujem harmoniku u ovakvoj ulozi. I kod Waits-a i Rundeka, naravno.
Sve najbolje!

Uvijek sam volio da čujem harmoniku u ovakvoj ulozi. I kod Waits-a i Rundeka, naravno.

Sve najbolje!

-
Fino sviras ali bih volio cuti bilo sta bez improvizovanja. Postavi bilo sta. Npr basso ostinato ali sam sa harmonikom. A sve u svemu fino zvuci. Odakle si? pozz 

-
Pa odakle si ti? svadbe nose pare ali nije problem ni piazzolu svirati. Ja ga takodje gotivim, i harmonikas sam. pozzzzpetrucci wrote:Uh, sto bi voleo ovako nekog harmonikasa da nadjem da sviramo Piazzoline obrade, Bordel, nighclub 1960, Libertango, Milonga del Angel, akustara i harmonika.
Rodom iz Pozarevca, studirao i ziveo u Bratislavi 7 godina, sad sam u Beogradu.peecoundead wrote:Fino sviras ali bih volio cuti bilo sta bez improvizovanja. Postavi bilo sta. Npr basso ostinato ali sam sa harmonikom. A sve u svemu fino zvuci. Odakle si? pozz
Za sad imam samo Romansu...
Pa cekaj bre covece, da li si ti onaj Zvucnjak sa Linux Serbia foruma?zvucnjak wrote:Rodom iz Pozarevca, studirao i ziveo u Bratislavi 7 godina, sad sam u Beogradu.
BTW, komsije smo, i ja sam iz Pozarevca

znaci, nije mit

lepo, lepo
dobro je da ima harmonikasa da ne sviraju samo narodnu, msm, kod nas