Trazim jackson warriora ili bc rich stealta.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Trazim jackson warriora ili bc rich stealta.
Ako neko zna gde mogu da nabavim jackson warriora ili bc rich stealta,ili da ga neko prodaje, molim vas obavestite me. Unapred hvala
- mislim_stvarno
Re: Trazim jackson warriora ili bc rich stealta.
Jacksona mozes da potrazis i mitrosu, a mislim i da vec dugo kroz oglase (halo) prolazi jedan JS30 Warrior sa emg magnetom (ili magnetima, ne znam tacno)...
Ima jedan warrior na kupujem prodajem
http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... -oglas.htm
Mada cena nema veze s' vezom... pogotovu sto je "hitno"
http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... -oglas.htm
Mada cena nema veze s' vezom... pogotovu sto je "hitno"

- mislim_stvarno
Bobi wrote:Mada cena nema veze s' vezom... pogotovu sto je "hitno"

ta gitara je bila svuda po srbiji i u svakakvim oglasima.bas sam pricao sa jednim covekom i konstatovali smo da je taj vrat uzasno sumljiv.pogledajte sve warrior vratove tj x i mg seriju.mg serija ima male zubice po strani,a x veliki shark tooth,a odakle onda ovoj tackice?
- mislim_stvarno
Zato sto je u pitanju JS serija. Tacnije to je Jackson JS35 Warrior.
Kod JS serije, ovih ekstremnijih oblika (warrior, kelly, RR, KV), 30 u oznaci je sa tune-o-maticom, a 35 sa floydom (mnogo se redje nalaze, pogotovo kod nas). Svaka gitara te serije je sa dot inlayima.
Kod JS serije, ovih ekstremnijih oblika (warrior, kelly, RR, KV), 30 u oznaci je sa tune-o-maticom, a 35 sa floydom (mnogo se redje nalaze, pogotovo kod nas). Svaka gitara te serije je sa dot inlayima.
Da, vrat je u redu...
X ima obično duncan designed a MG serija emg magnete, možeš i tako da ih razlikuješ. Druga stvar je u tome što ova gitara iz oglasa realno vredi 180-200evra...
X ima obično duncan designed a MG serija emg magnete, možeš i tako da ih razlikuješ. Druga stvar je u tome što ova gitara iz oglasa realno vredi 180-200evra...
nisam znao za tu js35 seriju,hvala na informaciji
elem ta gitra se vrtela po oglasima jedno vreme i za 450-500 eura? cini mi se tako nesto.bio je oglas i na ovom forumu ako se dobro secam.

- mislim_stvarno
Pa, ni u katalogu ne stoje ti sa tremolom, ali ako guglas "JS35", nadjes i RR i KV i Kelly i Warrior. Kod nas ih nisam video. Mislim da je ranije bilo i drugih skoro istih ovakvih Jacksona (crveni warrior), ali mislim da nisu imali tremolo... Ne secam se, ali znam da je bio bar jos jedan sa drugim magnetima...dimmu wrote:nisam znao za tu js35 seriju,hvala na informacijielem ta gitra se vrtela po oglasima jedno vreme i za 450-500 eura? cini mi se tako nesto.bio je oglas i na ovom forumu ako se dobro secam.