Trebalo bih sutra da pokupim nove magnete iz Beograda, ali lik u MMS kaze da je pretrpan i da moram cekati par dana dok stignem na red.
Ali ja bih ODMA. Nisam nikad menjao magnete, imam lemilicu ali ne bih se na nju (tj sebe) oslonio.
Da li neko zna gde ima serviser u Novom Sadu i koliko bi mi naplatio za promenu magneta?
Hvala svima. I, nov sam na forumu.
Servis u Novom Sadu?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Servis u Novom Sadu?
Oko servisera u Novom Sadu ti ne mogu pomoci.... Ali mislim da bi trebao mozda da pokusas sam sa instalacijom magneta.... Na sledecem linku imas vrlo koristan video materijal oko zamene istih: http://www.seymourduncan.com/support/ch ... ling-pick/Nostradamussen wrote:Trebalo bih sutra da pokupim nove magnete iz Beograda, ali lik u MMS kaze da je pretrpan i da moram cekati par dana dok stignem na red.
Ali ja bih ODMA. Nisam nikad menjao magnete, imam lemilicu ali ne bih se na nju (tj sebe) oslonio.
Da li neko zna gde ima serviser u Novom Sadu i koliko bi mi naplatio za promenu magneta?
Hvala svima. I, nov sam na forumu.
a i na forumu ima lepo uputstvo: viewtopic.php?f=18&t=3380&hilit=zamena+magneta
srecno...
-
E hvala ti na odgovoru
Poshto nisam ovo nikad radio, a mecem EMG aktivne magnete (sa split coil varijantom) umesto starih, mislim da mogu lako da zagorcham zhivot sam sebi.
Gitara je ESP-LTD MH250

Poshto nisam ovo nikad radio, a mecem EMG aktivne magnete (sa split coil varijantom) umesto starih, mislim da mogu lako da zagorcham zhivot sam sebi.

Gitara je ESP-LTD MH250
magnete jesam menjao (dosta puta i na svojim i na tudjim gitarama), ali aktivne nikada... ne znam da li ce ti mozda pomoci sledeci link: http://emginc.com/content/wiringdiagram ... -0106D.pdf .....ili ovaj, pa u "search" kucaj model magneta koji hoces da ugradis u gitaru: http://emginc.com/search/wiringNostradamussen wrote:E hvala ti na odgovoru![]()
Poshto nisam ovo nikad radio, a mecem EMG aktivne magnete (sa split coil varijantom) umesto starih, mislim da mogu lako da zagorcham zhivot sam sebi.![]()
Gitara je ESP-LTD MH250
tvoja gitara vec ima split coil foru, tako da neces morati da budzish i izmisljas nesto posebno (jedino ako se nisam zajeb'o oko modela tvoje gitare.... jbg, nemam neka preterana iskustva sa esp-om)...
ako vec nisi siguran u sebe, jednostavno sacekaj da se neko od clanova iz NS-a javi sa odredjenim informacijama o serviseru...
-
progg hvala ti na linku, nashao sam tamo bash shta mi treba (dijagrami za 81tw/89 kombinaciju).
u sluchaju da ne naidjem na nekog povoljnog servisera, ovo je ekstra
u sluchaju da ne naidjem na nekog povoljnog servisera, ovo je ekstra
Nostradamussen wrote:u sluchaju da ne naidjem na nekog povoljnog servisera, ovo je ekstra
viewtopic.php?f=18&t=54

-
Eto da ne otvaram novu temu stigoshe magneti, i ja sa njima. Mislim da cu ipak da se odvazhim da ih sam pospajam, valjda netju sprzhiti neshto