Custom Bass Made In Holland

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Bozha

Re: Custom Bass Made In Holland

Post by Bozha » 02 Oct 2009, 23:53

Nego sad ti meni objasni onaj djavolji ebay?! Dal su ljudi posteniji? Dal se plase Boga il zakona? Dal su budale nesposobne da smisle prevaru? Jel to normalno da covek vidi, licitira, plati, dobije? 5 minuta pred kompom i 2 dana cekanja! Il je normalno ovo nase da za svaki pazar mesec dana zivis paranoju Ilije Cvorovica? Poreklo i istorija robe, pa ko je gazda, jel iz dobre familije, jel pedantan, jel oce da prevari, jel mu vlaga u kuci....? Neki dan me bilo sramota sto sam za desetak eura cimao coveka da dodje licno po uredjaj. Al ko ce jos kome verovati... Ne dam procesor dok ne opipam stampu i odmerim hologram! :grummel_2:

ako je off... morao sam...

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 03 Oct 2009, 02:00

Bozha wrote:...ebay?! Dal su ljudi posteniji? Dal se plase Boga il zakona?
Zakona, pretpostavljam. Kupovina & prodaja preko eBayja se tretiraju kao sklapanje ugovora. Sve se beleži crno na belo - prodavčev opis stanja, tvrdnja o proizvođaču i poreklu robe, plaćena cena i način plaćanja - a tada je sud na dva koraka u slučaju prevare.

Pa i pored svega toga na eBayju ima prevara.

The Mask AE

Post by The Mask AE » 05 Oct 2009, 08:12

Pa da i meni je pala aria prvo... Sve je ok sem magneta. Svidja mi se kako je lik posle ove teme na forumu skapirao naziv proizvodjaca. Definitivno postajemo popularni ^^ . Telo deluje fake mada ja sada od ovog lika nebih ni zvaku kupio.

sixstring

Post by sixstring » 05 Oct 2009, 12:05

kolega Mask AE,znači polako i ti ode sa 4ke na 5icu :D ako žimi! ja +1 za petaka! ae zdravo živo! više sviranja manje brige!

The Mask AE

Post by The Mask AE » 05 Oct 2009, 12:47

Dule, malo falilo pre par dana 6ica! Nisam je uzeo jer bi me zez'o. Držim se ja 4ke.

Post Reply