Zasto da ne?Stanko wrote:Zaboravih, pitao sam ove iz vizija za flex/flox, i trenutno su u mogucstvu samo beli da rade, sa vektorskom pripremom...
M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
- mislim_stvarno
brate to je to
to kazem, frostensen napred, toza pozadi!
- KnightOfDoom
- Site Admin
Evo nekih vesti. Odgovorise mi iz vizioshop-a, kaze ovako: Majica bi kostala 790 din, stampa ne moze sa obe strane, ili napred ili pozadi. Kazu da je za "mutnost" ljudski faktor u pitanju i da primaju reklamacije.
Sad jedino da vidim da li vi hocete. Ako vam odgovara cena i stampa samo napred (supermen-style i sisa-style, s' tim da bi se napravilo jedno tri, cetri ili vise dizajna) mozemo kod njih. Ja garantujem da je majica odlicna (fruit of the loom) a stampa ... meni izgleda zapao neki nervozni stampar
Evo moze Roll da se javi i kaze utiske, video je ove moje dobro i lose odstampane majice.
Sad jedino da vidim da li vi hocete. Ako vam odgovara cena i stampa samo napred (supermen-style i sisa-style, s' tim da bi se napravilo jedno tri, cetri ili vise dizajna) mozemo kod njih. Ja garantujem da je majica odlicna (fruit of the loom) a stampa ... meni izgleda zapao neki nervozni stampar
- Rocket Roll
Meni je to sa Vizioshopom sjajan deal - dobijate Fruit of the Loom majicu za 800 dinara, a toliko bi koštala, valjda, da je kupujete bez ikakve štampe.
Stvarno, stvarno dobre majice. Traju do daljnjeg. Meni je to vrlo bitno.
Štampa je dobra. Trpi pranje & iskuvavanje, a izgled štampe uopšte nije toliko mutan - hoću da kažem, meni ne bi upao u oči da mi neko pokaže tu majicu i pita "kako ti se dopada štampa".
Uostalom, ako neko poželi da vam se unese u majicu i pobliže zagleda logo, ili vas muva ili je psihijatrijski slučaj.
Stvarno, stvarno dobre majice. Traju do daljnjeg. Meni je to vrlo bitno.
Štampa je dobra. Trpi pranje & iskuvavanje, a izgled štampe uopšte nije toliko mutan - hoću da kažem, meni ne bi upao u oči da mi neko pokaže tu majicu i pita "kako ti se dopada štampa".
Uostalom, ako neko poželi da vam se unese u majicu i pobliže zagleda logo, ili vas muva ili je psihijatrijski slučaj.
onda do jaja, al mene bas nesto smara sto ne moze sa obe strane:(
mislim, ledja su uvek bila zahvalna za velike aplikacije, a da se ne bude supermen i uz diskretni trip napred, to je pun pogodak. ovako, moramo da se odlucujemo, a ja iskreno nemam tri blage da li bih radije:
-samo supermen napred
ili
-samo trouglovi/www adresa/veliki logo nazad
ili
-samo frostensen na sidzi napred
mislim, ledja su uvek bila zahvalna za velike aplikacije, a da se ne bude supermen i uz diskretni trip napred, to je pun pogodak. ovako, moramo da se odlucujemo, a ja iskreno nemam tri blage da li bih radije:
-samo supermen napred
ili
-samo trouglovi/www adresa/veliki logo nazad
ili
-samo frostensen na sidzi napred
E odlicna ideja ... meni je najbolje superman style napred i aj zdravo
!!! A imam jos jedno pitanje. Da li Vizio shop radi isporuku u svim gradovima Srbije , Bosne , Crne Gore ...

- KnightOfDoom
- Site Admin
Obrisao sam onu drugu sliku kako vas borojevi ne bi zbunili. Zbog zbunjivanja cu obrisati i Criticalov post jer ima 5 miliona slika u njemu
Stavicu glasanje. Mozete da glasate za 3. A ako bude bilo moguce mozda i sve budemo radili. Ako sam se zajebao sa izborom recite.
@ dzoni Ne bih znao, mogu da ih pitam. Kontam da rade po celoj Srbiji, oni su iz Subotice, za inostranstvo ne znam.

@ dzoni Ne bih znao, mogu da ih pitam. Kontam da rade po celoj Srbiji, oni su iz Subotice, za inostranstvo ne znam.

- KnightOfDoom
- Site Admin
Imas glasanje, nisam bas bio brz...jbg 
2. 
a moze i 5 i 6 xD
a moze i 5 i 6 xD
ajnc und cvaj...
nz,ja volim ono,stab in the eye majce..tako da,1,2,3,4
Ja sam nešto, ovih dana, malo više u supermen fazonu, tako da: 2, 3, 4.
Edit:
M'sl'm, u poslednje vreme mi najviše leže bez-išta-na-sebi topići
, ali ako već treba da piše nešto, onda pre biram ovu varijantu "prst u oko".
Edit:
M'sl'm, u poslednje vreme mi najviše leže bez-išta-na-sebi topići