M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
ja cu naruciti cim mi legne plata... necu nista na dodjem ti 

A dugi rukavi, nista ?
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ne postoji mogucnost da se "izabere" duks, samo muska i zenska majica.
znate sta bi bilo tripozno? kad bi, ako je to moguce, odstampali na svacijoj majci nick
pa kad se vidimo u gradu, da se ispozdravljamo/zaobidjemo

Zar je bitan nick ... ??? Ako vidis iste majce ispricajte se i pitas za nick !!!Stalker wrote:znate sta bi bilo tripozno? kad bi, ako je to moguce, odstampali na svacijoj majci nick![]()

ali brate, ako npr sretnem vbracu, ja necu da pricam s njim!DzOnI123 wrote:Zar je bitan nick ... ??? Ako vidis iste majce ispricajte se i pitas za nick !!!Stalker wrote:znate sta bi bilo tripozno? kad bi, ako je to moguce, odstampali na svacijoj majci nick![]()
pa kad se vidimo u gradu, da se ispozdravljamo/zaobidjemo![]()

hahahahahahahahahahhahahaStalker wrote:ali brate, ako npr sretnem vbracu, ja necu da pricam s njim!DzOnI123 wrote:Zar je bitan nick ... ??? Ako vidis iste majce ispricajte se i pitas za nick !!!Stalker wrote:znate sta bi bilo tripozno? kad bi, ako je to moguce, odstampali na svacijoj majci nick![]()
Pa ispozdravljaj se / zaobidji !!!!Stalker wrote:ali brate, ako npr sretnem vbracu, ja necu da pricam s njim!DzOnI123 wrote:Zar je bitan nick ... ??? Ako vidis iste majce ispricajte se i pitas za nick !!!Stalker wrote:znate sta bi bilo tripozno? kad bi, ako je to moguce, odstampali na svacijoj majci nick![]()

- KnightOfDoom
- Site Admin
Prodaja sjajno ide, hvala svima, bice i poklon majica za neke clanove 

KnightOfDoom wrote: bice i poklon majica za neke clanove![]()

pa vejt kod koga se narucuje?KnightOfDoom wrote:Prodaja sjajno ide, hvala svima, bice i poklon majica za neke clanove

- KnightOfDoom
- Site Admin
@ guv'nor
Trebao si da citiras ceo post jer je kompletna recenica laz
Prodato je 0 majica
Bar neko da je kupio pa da kaze svima da je sranje, nego ni to
@ stalker ... pa ***** mu... jedino da montiram neku svetlecu reklamu na forumu. Ima link na predhodnoj strani i u dnu svake stranice foruma mala majica koja baca na majice
Trebao si da citiras ceo post jer je kompletna recenica laz

@ stalker ... pa ***** mu... jedino da montiram neku svetlecu reklamu na forumu. Ima link na predhodnoj strani i u dnu svake stranice foruma mala majica koja baca na majice

@KoD
U tom slučaju nisam skapirao.
Mislio sam da prodaja stvarno sjajno ide i da će stvarno biti poklon majica, ali da se to "neki članovi" ne odnosi na običnu raju.
U tom slučaju nisam skapirao.

Mislio sam da prodaja stvarno sjajno ide i da će stvarno biti poklon majica, ali da se to "neki članovi" ne odnosi na običnu raju.

Narucio sam:

920 din i fina opcija sa dugim rukavima. Svaka cas'MF logo sa natpisom [ XXL - Tanka majica dugih rukava, crna-usermajica0, Muška ]

crna ili siva pitanje je sad