kapice za potove.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: kapice za potove.
Chickenhead? Meni se čine nepraktičnim za na gitaru, ali bi sigurno izgledalo vrlo kewl 

nista onda chickenheadovi... taman da mi se slazu uz pojacalo
jes malko neprakticno, al je defintivno fora 

-
Guv'nor - ja jesam shturo napisao prvi odgovor, koji je ispao dvosmislen na kraju, ali ti to ne daje za pravo da bilo koga pa i mene nazivash ogranichenim i bezobraznim jer nikoga nisam vredjao. Osim mozhda tvoju inteligenciju kao komandanta svemira.. al i to je diskutabilno.
A chak i da jesam ogranichan to nije tvoja stvar pa da je javno komentarishesh. Mozhda tako i treba zapravo, ali ja nisam na tom nivou da pochinjem da penim posle 2 odgovora..
Poenta priche nije bila da li je Muddy Waters na sholji imao providjenje pa je sam pimpovao svoju gitaru kapicama sa pojachala (shto samo po sebi jeste interesantan podatak i hvala dvizlu za njega), vec kako da dodjem do toga, a moja greshka je bila shto sam napisao;
Ne, to su kapice sa Y gitare .. umesto
Ne, ja nisam video te kapice na X gitari vec na Y gitari, shto ne znachi da nisu odatle odakle je rekao da jesu.
; shto me mozhda chini nepismenim, ali ne bezobraznim i ogranichenim ako vec naglasim na shta sam mislio.
A chak i da jesam ogranichan to nije tvoja stvar pa da je javno komentarishesh. Mozhda tako i treba zapravo, ali ja nisam na tom nivou da pochinjem da penim posle 2 odgovora..
Poenta priche nije bila da li je Muddy Waters na sholji imao providjenje pa je sam pimpovao svoju gitaru kapicama sa pojachala (shto samo po sebi jeste interesantan podatak i hvala dvizlu za njega), vec kako da dodjem do toga, a moja greshka je bila shto sam napisao;
Ne, to su kapice sa Y gitare .. umesto
Ne, ja nisam video te kapice na X gitari vec na Y gitari, shto ne znachi da nisu odatle odakle je rekao da jesu.
; shto me mozhda chini nepismenim, ali ne bezobraznim i ogranichenim ako vec naglasim na shta sam mislio.
a da kupiš neki silverface fender pa da skineš sa njega ??? 

-
e vidish mogo bi.. Fenderi mi ne lezhe u ruci neshto tako da cu njega u selo za potpalu... a potovi cu pimpujem na es-dzhija...
ma mislio sam sa fender silverface ampa, al nema veze...Frostensen wrote:e vidish mogo bi.. Fenderi mi ne lezhe u ruci neshto tako da cu njega u selo za potpalu... a potovi cu pimpujem na es-dzhija...

-
a vidim chudno mi ime neshto.. Ah well, chovek se uchi dok je zhiv
Sve jedno,od drveta je.. i gori na pravoj temperaturi

- Guitar_thrill
- MF veteran
a kako lezi u ruci?Frostensen wrote:a vidim chudno mi ime neshto.. Ah well, chovek se uchi dok je zhiv![]()

Frostensen wrote: Osim mozhda tvoju inteligenciju kao komandanta svemira.. al i to je diskutabilno.

Što ti je čovek i napisao, ali izgleda da to nije toliko bitno koliko da nisi to video na ovoj nego na onoj gitari.Frostensen wrote:Poenta priche nije bila da li je Muddy Waters na sholji imao providjenje pa je sam pimpovao svoju gitaru kapicama sa pojachala (shto samo po sebi jeste interesantan podatak i hvala dvizlu za njega), vec kako da dodjem do toga
I reci mi, molim te, kako bi ti okarakterisao nekoga ko na postavljeno pitanje:
Dobije potpun odgovor:Narode zna li neko gde bih mogao da iskopam ovu sitnicu poshto shvrljajuci po nashim radnjama to nisam nashao.
Uzasno mi idu na zhivce ove gibson poluprovidne glatke kapice na mom klovnu SG-a. Em su sva 4 sabijena jen do drugog em je i utichnica za kabel tu, a ovo sam video na jednom Telcu pa mi se svidelo strashno.
Koji prokomentariše sledećim rečima:ako si ih video na Teletu to je onda verovatno Fender Telecaster Muddy Waters sign. a kapice nisu originalno gitarske vec ih je on stavio sa svog Fender pojachala. Meni su te kapice bash bljak iskreno Pa trebalo bi da ih ima u Mitrosu.
trebalo bi da su ove ili neke slicne, to je klasicna blackface kapica
http://www.banzaimusic.com/Fender-Knob-Blackface.html
ili mozda nesto ovako
http://www.banzaimusic.com/Volume-knob-TONE-BKGD.html
...Amm nope, to su kapice za Telecaster Custom I i II .. Meni se svidjaju iz praktichnih razloga

- Rocket Roll
Ko nije u pravu, nema pravo ni da se ljuti... Moglo bi makar da padne jedno skromno izvinjenje Guv'noru.
-
Ja sam se izvinio shto sam sklepao onaj prvi mentolski odgovor ... mislim da je to dovoljno od mene poshto sam ogranichen i bezobrazan hvala lepo..
Hahah ova sa Laney-a ili ova sa frizideraDuane wrote:bila bi fora staviti ove
ili
ove