najbolja el. bass gitara do 15000 ?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
najbolja el. bass gitara do 15000 ?
e ovako,buduci da sam ja pocetnik i ne razumem se bash najbolje,zheleo bih da mi kazhete koja je po vama najbolja bass gitara do 15000 din.......hvala
Re: najbolja el. bass gitara do 15000 ?
znaci brate znao sam,hvala ti puno svi kazhu da taj skvajer nije neshto 

Ili mozes da juris nesto po oglasima... Dosta cesto se nadje nesto u tom cenovnom rangu a da je veoma dobro ocuvano...
Naravno pomoglo bi da nam kazes kakvu vrstu muzike volis da slusas i sta bi zeleo od toga da sviras...
Naravno pomoglo bi da nam kazes kakvu vrstu muzike volis da slusas i sta bi zeleo od toga da sviras...
pa ono brate rock,hard rock i metal......to sviramo 

Ja sam pre malo vise od godinu dana uzeo Ibanez GSR200...i iskreno za taj novac komad koji sam izabrao je i vise nego dobar...a bass je vrlo prilagodljiv za sve muzicke stilove ... u Mitrosu je oko 23K a u oglasima ga imas za 5-6 hiljada manje
23 hiljade? 

Pozdrav, koristi Search i sve ce ti s ekasti.
mozda sam glup ali koji search? 

aka. pretraga u gornjem desno uglu...bleach wrote:mozda sam glup ali koji search?
moji predlozi za te pare...Skvajer....
a imas i za manje pare Standardnu seriju SX jazz bassa...
Pa taj ti je preporučio migor odmah na početku diskusije.
Za svirku koju si naveo, ja bih pre uzeo Precision. Najbolje je da čuješ i jedan i drugi, pa da proceniš koji zvuk ti treba.
Za svirku koju si naveo, ja bih pre uzeo Precision. Najbolje je da čuješ i jedan i drugi, pa da proceniš koji zvuk ti treba.
Nisam tacno siguran da li je to taj bass posto je kod mene bio identican par dana na probi. A ako jeste ovo je dosta dobra kupovina!

Bass gitare do 15000..ne postoji najbolje, sve je to low budget-svi proizvodjaci u tom cenovnom rangu vode mrtvu trku. Treba ti 20.000 da bi vec mogao da izvuces dobar komad. Ako imas 15k, onda kupi neku polovnu, neces se pokajati. Ima mnogo ljudi koji prodaju instrumente za dosta manje para nego sto oni vrede zato sto im hitno treba kinta itd.. O izrazu "bolja" bass gitara mozemo da diskutujemo kada budes imao vise kinte. Pozdrav