Prelazi (fill in)

Moderator: zolideathmetal

Post Reply
Milannn

Prelazi (fill in)

Post by Milannn » 28 Oct 2009, 19:09

Da li nko zna neki sajt na kome se mogu naci PRELAZI (nije bitno da li je notni zapis,tablatura,video,midi...)
Obicno su studijske pesme snimane bez velikog sadrzaja tih prelaza,ili su to neki jednostavni prelazi,koji,kad ih odsviras uzivo sa bendom,i ne zvuce bas najbolje(nekako PRAZNO)
Samo nemojte da mi govorite"samo ti slusaj muziku(razne izdvodjace,bubnjare) i prelazi ce ti sami uci u glavu"BLA,BLA,BLA

HVALA!!!

MetalFunk

Re: Prelazi (fill in)

Post by MetalFunk » 28 Oct 2009, 21:20

Milannn wrote:Da li nko zna neki sajt na kome se mogu naci PRELAZI (nije bitno da li je notni zapis,tablatura,video,midi...)
Obicno su studijske pesme snimane bez velikog sadrzaja tih prelaza,ili su to neki jednostavni prelazi,koji,kad ih odsviras uzivo sa bendom,i ne zvuce bas najbolje(nekako PRAZNO)
Samo nemojte da mi govorite"samo ti slusaj muziku(razne izdvodjace,bubnjare) i prelazi ce ti sami uci u glavu"BLA,BLA,BLA

HVALA!!!
budi kreativan

Milannn

Post by Milannn » 29 Oct 2009, 00:50

:D :D :D :lol: :lol: :lol: E!To je odgovor koji sam trazio! :x

Kole man

Post by Kole man » 29 Oct 2009, 12:18

Moguci problemi.
1.los studio-resenje:promeni studio
2.udaras preslabo-resenje:udri jace :mrgreen:

ne verujem da postoje digitalni prelazi za bubnjeve,ako nista drugo uzmi akustika bit mejker i nacukaj sam

zipe

Post by zipe » 31 Oct 2009, 11:46

pogledaj na jutjubu neke zajebanije bubnjare kako sviraju pa probaj naci tablature na netu za njihove stvari i skidaj

Drumkiller

Post by Drumkiller » 31 Oct 2009, 14:01

Milannn wrote:Da li nko zna neki sajt na kome se mogu naci PRELAZI (nije bitno da li je notni zapis,tablatura,video,midi...)

HVALA!!!
vezbaj! singlovi, dablovi, paradidlovi, triole...swe to mozes da primenis u prelazu...sto vise budes znao to ces kreativniji biti i lakse ce ti biti da osmislis prelaz iskomponujes solo itd....kupi duplu...:D

Post Reply