Da li nko zna neki sajt na kome se mogu naci PRELAZI (nije bitno da li je notni zapis,tablatura,video,midi...)
Obicno su studijske pesme snimane bez velikog sadrzaja tih prelaza,ili su to neki jednostavni prelazi,koji,kad ih odsviras uzivo sa bendom,i ne zvuce bas najbolje(nekako PRAZNO)
Samo nemojte da mi govorite"samo ti slusaj muziku(razne izdvodjace,bubnjare) i prelazi ce ti sami uci u glavu"BLA,BLA,BLA
HVALA!!!
Prelazi (fill in)
Moderator: zolideathmetal
Re: Prelazi (fill in)
budi kreativanMilannn wrote:Da li nko zna neki sajt na kome se mogu naci PRELAZI (nije bitno da li je notni zapis,tablatura,video,midi...)
Obicno su studijske pesme snimane bez velikog sadrzaja tih prelaza,ili su to neki jednostavni prelazi,koji,kad ih odsviras uzivo sa bendom,i ne zvuce bas najbolje(nekako PRAZNO)
Samo nemojte da mi govorite"samo ti slusaj muziku(razne izdvodjace,bubnjare) i prelazi ce ti sami uci u glavu"BLA,BLA,BLA
HVALA!!!

Moguci problemi.
1.los studio-resenje:promeni studio
2.udaras preslabo-resenje:udri jace
ne verujem da postoje digitalni prelazi za bubnjeve,ako nista drugo uzmi akustika bit mejker i nacukaj sam
1.los studio-resenje:promeni studio
2.udaras preslabo-resenje:udri jace

ne verujem da postoje digitalni prelazi za bubnjeve,ako nista drugo uzmi akustika bit mejker i nacukaj sam
pogledaj na jutjubu neke zajebanije bubnjare kako sviraju pa probaj naci tablature na netu za njihove stvari i skidaj
- Drumkiller
vezbaj! singlovi, dablovi, paradidlovi, triole...swe to mozes da primenis u prelazu...sto vise budes znao to ces kreativniji biti i lakse ce ti biti da osmislis prelaz iskomponujes solo itd....kupi duplu...Milannn wrote:Da li nko zna neki sajt na kome se mogu naci PRELAZI (nije bitno da li je notni zapis,tablatura,video,midi...)
HVALA!!!