vox vt 50-vase misljenje
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
vox vt 50-vase misljenje
postovane kolege, dvoumim se izmedju marshall avt 50 i vox vt 50, sviram fender stratocaster. probao sam i jedno i drugo i mogu reci da vox vt 50 ima mnogo ubitacniji drive nego navedeni marshall, i jeftiniji je.. e sad me interesuje ako ima neko neka losa iskustva sa vox vt 50 jer sam se vise zagrejao za njega a i hitno mi je pa ne znam sta da uzmem.
Re: vox vt 50-vase misljenje
Bolji je taj vox definitivno, jedino sto je digitalni pa ako nesto ne daj boze crkne mnogo je veca muka popraviti ga. Ja sam imao vox ad 50 sto je u sustini ista stvar samo sa manje preseta i dva umesto 4 kanala. Lepo se probija u mix sa bendom, efekti su veoma upotrebljivi... Jedina mu je mana sto se bas i ne gadja sa pedalama.
-
ja bi sad preporucio samogradnju posto me jako zanima kako bi jedno pojacalo zvucalo ali znam da je velik pain in the ass praviti sve sam 

- Tiki the Boyler
- Urednik
Ta poslednja VT serija se i nije nešto proslavila, budući da je imala popriličan broj kvarova...
Koji se pritom poprilično teško otklanjaju.
AVT takođe dođe nešto kao nužno zlo.
A na kraju krajeva, cijenom si na korak do full lampaša...
Prekontaj se!
Koji se pritom poprilično teško otklanjaju.
AVT takođe dođe nešto kao nužno zlo.
A na kraju krajeva, cijenom si na korak do full lampaša...
Prekontaj se!
Pa i za manje od te sume moze da se uzme full lampas peavey windsor studio koj mene nesto i nije odusevio zvukom, a sa jos malo para izbor je veoma veliki...
A VakveKing 112?
Ako se odlucis za Vox VT-50 imas ogromnu akciju trenutno u sky music-u.Aria xl dlx + vox VT-50=33 000 dinara.