AC/DC-Back in Black

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Tako je, matori, men' se cini da je on bolje svirio gitaru no sto je pisao tekstove... Al' to sam samo ja, izgleda...EKV - Sarajevo (naježim se kad čujem kako je Milan pao u karasevdah)
EKV - DumDum (prilično bizaran rif i solo. previđa se često koliko je M. Mladenović pored sjajnog glasa bio inventivan gitarista, iako tehnički prosečan)
valja ti ovo, vrlokide wrote: Partibrejkers - Mesečeva kći (poznat solo, simetričan aranžman, isti rifovi na uvodu i izvodu)
Partibrejkers - Daleko od srca (...)
šta da kažem za tu pesmu, osim da mi je odredila sudbinu. to mi je prva stvar od Brejkersa koju sam čuo u živoutu.Duane wrote:a sta kazes na onaj kratki solo iz pjesme Put?
ono tek valja
anton je jebac keva na stratu
a nema nista trenutno, al ce bidne nesto, svira se naravski, kad bude nesto ce ti javim ovdekide wrote:šta da kažem za tu pesmu, osim da mi je odredila sudbinu. to mi je prva stvar od Brejkersa koju sam čuo u živoutu.Duane wrote:a sta kazes na onaj kratki solo iz pjesme Put?
ono tek valja
anton je jebac keva na stratu
Anton, da, Daleko od srca je očigledno inspirisana Hendriksom. mada se skinuo sa strata ima tome već 10ak-15 godina.
Dvejn, vidim više puta da se slažemo oko Brejkersa pa kapiram da si prosviravo te rifove i soloe, da nema negde gde može se čuje kako ga džibriš? pominjem to jer je jako važno, jer se preko Antona vata priključak i održava kakav-takav kontinuitet domaće scene.
Kakav prikljucak, sa cim? Kakav kontinuitet? Mozes li malo da pojasnis ovo, kide?jer se preko Antona vata priključak i održava kakav-takav kontinuitet domaće scene.
pored ove pesme slipknot-duallitykurtrose wrote:Ha? Vidim da nema te teme a mislim da je zanimljiva... Meni je najjaca solaza iz Alive od Pearl Jam.. Toliko energije budi u meni dok je slusam...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest