Kad budem imao prilike da snimim nesto, bice i audio prezentacija, za sad samo slike

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Naravno, Tasa kaze da je poludeo sebe, zenu i decu zadnjih mesec dana fino stelujuci zvukZ*Z*Z wrote:Cestitke - deluje kao dobro zamisljen projekat - zanima me kakav reverb imas u njemu i kakvu kombinaciju zvucnika planiras za ovu glavu?
DrGreenthumb wrote:I posle skoro dva i po meseca slatkih muka nastane ovo (Viden™)
Ovo je toliko tvikabilno da se to već graniči sa bRezobrazlukom!DrGreenthumb wrote:neat huh?
FALA! Samo da se kurtalisem ovog rhinovirusa i uzimam kamera od brata da snimim ponesto, msm zvuk govori vise od slika/reciFunkomat wrote:Super izgleda.
Taj grill sa obe strane je odlicna ideja.![]()
Cestitam!
Hehehe, oko sokolovo! Well, T ga je malo probao na sceni, cisto da stekne ozbiljniji dojam. I'm not the one to pop that cherryNego, dok se sve to ne izdešava, greh bi bio da ne pomenem, a baš me je prijatno iznenadilo - Vidim da je Tasman Dr Custom konačno osposobljen za stand-up muziciranje!
Fala! Jbg nisam ga ja krstio. A trebalo bi da bude skaracenica od DriveReverbmuki17 wrote:cestitam doktore...aaaa da,da bez ovoga Tasman DR Custom,ne bi bilo to,jelte![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests