DJ Andrej - Moje pesme :)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
DJ Andrej

DJ Andrej - Moje pesme :)

Post by DJ Andrej » 14 Nov 2009, 16:42

Evo prvi link gde mozete skinuti jednu od mojih pesama: http://rapidshare.com/files/306950488/H ... _remix.mp3
Uskoro ce biti jos za download ;)

toza
Urednik

Re: DJ Andrej - Moje pesme :)

Post by toza » 17 Nov 2009, 18:12

Konacno ugrabih vremena da proletim kroz ovaj podforum, pa ajde da napisem review :)

Dobro je, ali mozes ti to i bolje!

Ok je sve kao koncept i ideja, ali sa tehnicke strane bi trebao da poradis na nekim stvarima. Pokusaj da ove moje kritike prihvatis, jer ti samo mogu pomoci
(znaci nista licno :) )! :wink:

Prva stvar koja mi je "bola" usi su semplovi i njihovi volume-i. Dakle onaj snare i clap ujednaci po glasnoci, postavi na njih malo kompresije i nesto reverb-a
po zelji.
Kick samo malo "artikulishi". Hmmm kako da objasnim sta da uradis... Probaj da sam sempl sredis u onom Sampler kanalu (pretpostavljam da si radio u FL-u).
Probaj da mu skines malo na "out" knobu trajanje celog sempla.
Ritam... Na momente se javljaju "misteriozni" clap-ovi, koji su mi skroz off beat. Ne znam da li si to hteo da postignes ali meni to ne zvuci bas najbolje...
Instrumenti su tvoj izbor i mogu ti reci da su mi se svi nekako uklopili osim onog na 2:13... On mi se isuvise istice u celoj prici...

Sve u svemu:
Interesantan koncept, dobar izbor instrumenata, ALI probaj malo da poradis na samoj produkciji! :wink:

Samo radi!
Pozdrav!

Post Reply