Ja sam imao ludu sreću da je ostao još jedan CV '60s Strat u Nišu,pa su mi doneli gitaru u NS.nenadnenad wrote:chamovina![]()
ja sam pitao za classic vibe seriju u subotickom mitrosu, kazu da imaju samo basseve, gitare su se odma razgrabile

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja sam imao ludu sreću da je ostao još jedan CV '60s Strat u Nišu,pa su mi doneli gitaru u NS.nenadnenad wrote:chamovina![]()
ja sam pitao za classic vibe seriju u subotickom mitrosu, kazu da imaju samo basseve, gitare su se odma razgrabile
Pa za 30ak hiljada dobiješ sasvim solidnu gitaru,i ako hoćeš/možeš uložiš još malo,zameniš potenciometre i prekidač za magnete,(kupiš originalne Fenderove delove i to košta oko 4000-5000 din.).Naravno to radiš kad' ti ovi postojeći riknu...nenadnenad wrote:pa, isti slucaj u subotici ..hteo sam bar da probam
jer iako nemam idealnu cifru za novu gitaru , opet sam tu negde kod CV serije
Čivije nema potrebe da menjaš.To su Kluson čivije!Magneti su AlNiCo 5 i kontam da nema potrebe ni njih da diraš...Jedino ćeš morati da menjaš sva tri potenciometra i 5way prekidač.Blingo wrote:Ja se nosim mišlju da si uzmem sebi jedan i da ga polako, polako nadogradjujem... Po sistemu, čim imam 50e odem i kupim, recimo čivije, sledećih 50e uložim u jedan magnet i tako redom... Mislim da bih za pola godine - godinu imao extra gitaru, a samo budženje nebi opteretilo studentski budžet jer bi bilo postepeno... Jedino se razmišljam da li da to uradim sa Squierom CV ili, pak sa nekim Fenderom MIM...
Možda je tvoja pretpostavka tačna...Sad' sam video piše "Kluson style tuners" ili "The Vintage Kluson Type Tuners",tako da...sl0e wrote:Cek, civije su bas kluson ili su "kluson by squier"? Nesto sumnjam da bi na gitaru od 200 i kusur evra stavljali civije od 60.
Slažem se!vlobrk wrote:Da 300 eura.Ja sam gledao Squier CV Tele i istaknuta cena je 255 eura ali cena u dinarima je 28614 sto je po srednjem kursu narodne banke 306 eura.A ne moze se platiti u eurima.Mada da budemo realni to je i dalje dobra cena.
Pricam o Mitros-u.
zile20584 wrote:U Mitros je stigao novi kontigent Classic Vibe Strat-ova!Samo su sad' malo skuplji ---> oko 35000,00.
Pa meni su rekli da je ona cena od 28hiljada promo cena, tako da ako ste jurili Squiere CV, onda ste okasnili...Meni su se svideli...pogotovo stratovi su bili vrh...kad sam probao..zile20584 wrote:U Mitros je stigao novi kontigent Classic Vibe Strat-ova!Samo su sad' malo skuplji ---> oko 35000,00.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests