Flight Case

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dejaah

Flight Case

Post by Dejaah » 19 Nov 2009, 16:51

pozz svima...
znate li gdje moze da se nadje flight case u ovom sluchaju headrack.... da li moze da se napravi negdje??... ima li neko iskustva sa njim tj da li je praktichan pored toga sto nigdje ne letimo :D
ganjam neki ne velik za jednu glavu i par stvari od rackova recimo preamp,shtimer,wireless...

ovako nesto
Image

zolideathmetal
Urednik

Re: Flight Case

Post by zolideathmetal » 19 Nov 2009, 20:57

Vec par meseci planiram da pravim rack case (stim da sam mixer zavrsio, to je sledeci korak), ali ga jos uvek nisam poceo. Jedino sto mogu da ti kazem, je da PSP Electronic pravi rack caseve u Novom Sadu (http://www.psp.co.rs/), stim da uzimaju 100% na ruke.
Takodje imaju i sve potrebne delove (ne bas uvek sve...ali sta ces..) za pravljenje case-eva.

To je sve sto znam :)

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 24 Nov 2009, 20:31

idi slobodno preko tog linka sto ti je decko dao. Video sam jedan kupljeni preko thomanna, ja sam kupio jedan sa tog linka, ljudi ih prave super kvalitetno. istog su kvaliteta kao ti skupi, fabricki....dobra ja stvar za zastitu pojacala, vrhunska. ja je imam i nisam se pokajao....pogotova kad nosis na svirke gde ima vise bendova....ostavis u cosku, i ne brines da ce neko nesto oboriti na njega, prosuti, pasti....jedino sto je malo teze za nosenje......ali jbg....i glava je teska, tako da se naviknes na jos malo tezine....

Tiki the Boyler
Urednik

Post by Tiki the Boyler » 27 Nov 2009, 23:27

AAP Electronics, Banja Luka

Doneseš dimenzije i lovu i za 7 dana nosiš rack kući! :)

Dejaah

Post by Dejaah » 29 Nov 2009, 19:15

provjerio davno... 5 glava pa mi nesto puno :D
gledam nest malo jeftinije

moma 61

Post by moma 61 » 30 Nov 2009, 16:46

Pozz! Imam rack, bas kao sto ti treba, 6 H,ja sam u njemu drzao snagas, EQ, i procesor za razglas, ALESIS... Veoma je zahvalna stvarcica, cuva opremu od habanja, a mozda cemo i leteti, UKINULI NAM VIZE DANAS...

Post Reply