XtrmntR's Place
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
XtrmntR's Place
Evo konachno neshto i od mene! uploadovao sam trenutno jednu pesmu, ko zeli neka chuje i prokometarishe, nek uchini to!
samo da skrenem paznju, znam da ima greshaka, ali to sam prvi puta neshto snimio, pa nek bude za download!
imajte obzira da mi fali pola magneta, i da sam snimao direktno u line in, i to sa gutar rig 2!
kako budem uploadovao pesme, tako cu vas obaveshtavati!
da chujem komentare?
http://www.kulasamac.com/strana1.htm
samo da skrenem paznju, znam da ima greshaka, ali to sam prvi puta neshto snimio, pa nek bude za download!
imajte obzira da mi fali pola magneta, i da sam snimao direktno u line in, i to sa gutar rig 2!
kako budem uploadovao pesme, tako cu vas obaveshtavati!
da chujem komentare?
http://www.kulasamac.com/strana1.htm
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ahahaha kako nam je Toza vratio sa ovim "nije moj zanr"
:D:D .
Nisam mnogo slusao Satriania pa nemam pojma koja je pesma, i ne mogu da ti kazem da li si se negde zeznuo pri izvodjenju ili ne (mozda malo onaj bending na kraju ?).
Inace odlicno zvuci, ako se "zazmuri" na sustanje u druge nezeljene zvukove.A da je guitar rig vidi se (cuje se) iz aviona
.
Kako ti fali pola magneta?

Nisam mnogo slusao Satriania pa nemam pojma koja je pesma, i ne mogu da ti kazem da li si se negde zeznuo pri izvodjenju ili ne (mozda malo onaj bending na kraju ?).
Inace odlicno zvuci, ako se "zazmuri" na sustanje u druge nezeljene zvukove.A da je guitar rig vidi se (cuje se) iz aviona

Kako ti fali pola magneta?
evo, uploadovao sam nothing else matters solo!
pa fali mi pola neck humbuckera! znachi imam jedan hum kod kobilice i pola hum-a kod vrata, kojeg i ne koristim!
znash, ima greshaka, jbg, pochetnik sam, a i prvi puta neshto snimam, pa nemam bash nekih iskustava!
a bending je koliko toliko dobar!
a hocemo tuci Tozu?
pa fali mi pola neck humbuckera! znachi imam jedan hum kod kobilice i pola hum-a kod vrata, kojeg i ne koristim!

znash, ima greshaka, jbg, pochetnik sam, a i prvi puta neshto snimam, pa nemam bash nekih iskustava!

a hocemo tuci Tozu?

"NEMOJTE LJUDI KO BOGA VAS MOLIM!!!nemam vise snage da cistim bunar
"
Stvarno nije moj zanr. Ja kontam da vi ne gotivite elektroniku,
nemam nista protiv vas, jbg ja ne gotivim metal pa nadam se
i da se vi ne ljutite zbog toga.
Nego, (poenta iz cele priche je da) metal podnosim jedino
u ovom obliku: http://www.youtube.com/watch?v=FkZDUFp1J60
Poz i peace!

Stvarno nije moj zanr. Ja kontam da vi ne gotivite elektroniku,
nemam nista protiv vas, jbg ja ne gotivim metal pa nadam se
i da se vi ne ljutite zbog toga.
Nego, (poenta iz cele priche je da) metal podnosim jedino
u ovom obliku: http://www.youtube.com/watch?v=FkZDUFp1J60
Poz i peace!

to za legato mi je frend rekao da trebam malo poraditi na njemu!
a to shto se tiche nervozne, i to si u pravu, ovaj nothing solo, me iznervirao u PM:D, i nisam stao dok nisam snimio
! a shto se tiche forgottena, i tada sam bio ushicen shto mogu neshto snimiti
, pa sam pod tim utiscima snimao! no, nevermind, hvala na savetima! 
"školski" i sve skroz linijski da sviraš
jel' mozesh malo pojasniti to shto si napisao! nije mi bash jasno!

jel' mozesh malo pojasniti to shto si napisao! nije mi bash jasno!

Vidi... jako se oseća utisak tipa "e sad ću ja ovo da snimim i sad sam jako skoncentrisan i sve mora da bude dobro"... to ne valja.
Sviraj kao što sviraš kada ne snimaš... najbolji način da se oslobodiš tog ustezanja i tog "ushićenja" ti je da staviš da ti matrica ide u beskonačnom loopu a ti sve vreme snimaj šta sviraš... posle jedno dvadeset puta odsvirane solaže, skroz ćeš se opustiti i totalno zaboraviti da uopšte snimaš. A onda jednostavno preslušaj sve što si do tada odsvirao i "iseci" najbolji deo pa njega upotrebi.
Takođe bih ti savetovao tj. rekao da ne mora svaki ton da ima svoj trzaj (legato)... Zažmuri i slušaj original koji pokušavaš da sviraš... Pokušaj da vizuelizuješ kako to Satriani ustvari radi... skontaćeš da kod njega nema baš svaki ton svoj trzaj (naprotiv!) pa probaj onda isto tako žmurećki da odsviraš ono što si vizuelizovao...
Možda tebi ideja sa mrakom i žmurenjem baš neće biti idealna (meni to uvek pali) ali pokušaj naći neki svoj "zen".
Sviraj kao što sviraš kada ne snimaš... najbolji način da se oslobodiš tog ustezanja i tog "ushićenja" ti je da staviš da ti matrica ide u beskonačnom loopu a ti sve vreme snimaj šta sviraš... posle jedno dvadeset puta odsvirane solaže, skroz ćeš se opustiti i totalno zaboraviti da uopšte snimaš. A onda jednostavno preslušaj sve što si do tada odsvirao i "iseci" najbolji deo pa njega upotrebi.
Takođe bih ti savetovao tj. rekao da ne mora svaki ton da ima svoj trzaj (legato)... Zažmuri i slušaj original koji pokušavaš da sviraš... Pokušaj da vizuelizuješ kako to Satriani ustvari radi... skontaćeš da kod njega nema baš svaki ton svoj trzaj (naprotiv!) pa probaj onda isto tako žmurećki da odsviraš ono što si vizuelizovao...
Možda tebi ideja sa mrakom i žmurenjem baš neće biti idealna (meni to uvek pali) ali pokušaj naći neki svoj "zen".
Za to si potpuno u pravu!staviš da ti matrica ide u beskonačnom loopu a ti sve vreme snimaj šta sviraš...
E ako uspes da ga nadjes komponovaces muzikupokušaj naći neki svoj "zen"
sa jos vecim uzivanjem i jos vecom lakocom!!!
I veruj mi(a i Fox-u, posto se on prvi setio da ti sve ovo kaze)
to je jedna od bitnijih(da ne kazem, mozda i NAJbitnijih)
stvarcica za komponovanje 'zike(lichno sam testirao

Relax&Enjoy...