Ako neko zna gde moze da se kupi pickguard za akusticnu gitaru crne boje i da bude samolepiv, neka mi postuje bio bi zahvalan!!!!
Pozdrav, Coca!!!
P.S.: odgovarala bi mi i nekakva samolepljiva plastina tabla ako ima gde da se kupi pa bi sam uradio pickguard!!!?
Pickguard za akustaru
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pickguard za akustaru
Jesi gledao po muzickim radnjama, mozda? 

Jesam gledao sam posvim music shopovimaisvi kazu da nemaju... Ako kozna neka mi kaze gde mogu da kupimplasticnu samolepivu plocu debljine 1mm crneboje pa cu sam da napravim pickguard...
Tako to moras da budjis sam sve u zemlji Srbiji, prosto ne mogu da verujem da nemogu da kupin nigdepickguard za akusticnu gitaru...
Pozdrav,Coca!!!

Tako to moras da budjis sam sve u zemlji Srbiji, prosto ne mogu da verujem da nemogu da kupin nigdepickguard za akusticnu gitaru...
Pozdrav,Coca!!!

Pa ljudi zar stvarno niko ne zna gde mogu da kupim pickguard za akustaru..., ajd bar neka mi neko da neku ideju gde mogu da nadjem samolepljivu plastiku debljine 0.5 ili 1mm A4 formata...
Pozdrav, Coca!!!

Pozdrav, Coca!!!

-
raspitaj se u gvozdjarama i slicnim 'hardware' radnjama dal imaju nesto tako - dakle, nemoj reci samolepljivi pickguard za akustaru nego plastika te i te debljine koja moze da se nalepi na to i to
ili odi do stolara nek ti izreze nesto sto mozes prelakirati\zastititi ili skini pickguard sa neke sjebane akustare.
Nadji neku plastiku te debljine po kuci ili kod nekog rodjaka.snadji se.

ili odi do stolara nek ti izreze nesto sto mozes prelakirati\zastititi ili skini pickguard sa neke sjebane akustare.
Nadji neku plastiku te debljine po kuci ili kod nekog rodjaka.snadji se.
Hvala lepo za savete, pa to mi jedino i ostaje da uradim...
Pozdrav,Coca!!!

Pozdrav,Coca!!!