Duane wrote:a ne, ozbiljno te pitam... meni su oni strava bili ranije, kao i tebi, e sad jedina razlika je sto su meni ostali dojaja, a tebi nisu, pa pitam zasto...
Pa, sve sto rade poslednjih godina je sve losije. Trilogija

, ovaj poslednji nisam ni pokusao da slusam, cuo jednu pesmu i to mi je bilo previse. Na "Ovde" mi je bilo jedna, dve zanimljive pesame, ali inace bzvz, i dalje bolji od "pisanja uz vetar". Ono sto mi najvise smeta je danasnji Bora. Preterano se gura u politiku. Kenja non stop nesto. Piraterija ovo-ono...
Ono sto sam vec rekao pre:
U nekoliko intervjua je pricao kako je valjda od prvog albuma kupio stan, a od "trilogije" ili "ovde" ni box cigara... Verovatno mu nije palo na pamet da uporedi kvalitet tih albuma...
Jednostavno, covek se predstavlja da je isti onaj sto je bio pre 20-30 godina, a nije vise ni bleda senka...
I raniji radovi koje poslusas, vidis koliko ima besmislica u tekstovima koje je pisao. Neke nebuloze ubacene u tekst cisto da ima rimu i ako nema veze sa mozgom...
Sve sam to pisao ranije. I dalje volim da poslusam neke starije pesme. Ima fantasticnih. Prvi albumi su odlicni, ali od ovog danasnjeg matorog cice mi se kenja...
sinisake wrote:Ne mogu i necu ih popljuvati
cini ti se...