Pre par dana je na forumu bila moja pesma POWER FORCE koju je moj bivsi bubnjar DERRICK stavio.Po vasim reakcijama vidim da je pesma slusana sto mi je drago. ako hocete da preslusate jos 4 instrumentala su na my space.
U rubrici find a friend ukucajte moj mail roskicdr@nadlanu.com.pa mi javite kako vam se ovi instrumentali svidjaju.Inace svi ce biti na mom prvom albumu koji treba da se pojavi do kraja godine.Uzgred radi uvezbavanja ovih instrumentala HITNO MI JE POTREBAN DOBAR HEAVY BUBNJAR
Puno pozdrava -DRAGAN
THUNDER STRIKE-ZA LJUBITELJE MALMSTEEN-a VINNIE MOOR-a...
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Preslushao sam sve 4, i svidjaju mi se 2. i 4. Iako ja nisam ljubitelj takve tvrdje svirke, svirka je ok... Ne znam kakav je ovo snimak(demo ili shta?), ali nekako mi se chini da bi zvuk gitara trebao biti bolji??? Dosta gotivim malmsteena, ali ovo je malo tvrdje.
Chini mi se da bi i klavijature mogle biti izrazenije.

Prijetelju potpuno si u pravu.ovo je polusmiksan snimak star mozda tri meseca.Sada mi je album zavrsen i zvuk je malo bolji. daleko od toga da je idealan ali koliko para toliko i muzike.Nadam se da ce sledeci album biti bolje produciran ali otom potom.Za sada mi je najbitnije da li se moje ideje ljudima svidjaju.
Thuder strike - Super ,svidja mi se ,posebno onaj deo sa Arpeggio-m,ali mi malo "bode " usi onaj flanger u pozadini
Feelings - Opravdan naziv pesme,bas je do jaja,malo me podseca na Contact Lost od Steva morse-a,ali samo malo uvod
Ostale kada poslusam ,pisem sta sam zapazio
Sve u svemu,za sada, super
P.S. Koliko dugo se vec bavis zikom?
Feelings - Opravdan naziv pesme,bas je do jaja,malo me podseca na Contact Lost od Steva morse-a,ali samo malo uvod
Ostale kada poslusam ,pisem sta sam zapazio

Sve u svemu,za sada, super
P.S. Koliko dugo se vec bavis zikom?
LJUDI KONACNO MI JE GOTOV MASTER
KAKO VAM SE SVIDJA http://rapidshare.com/files/69041335/DR ... ack__4.mp3
KAKO VAM SE SVIDJA http://rapidshare.com/files/69041335/DR ... ack__4.mp3