Iskren da budem,dugo vremena,imajući u vidu prilično neuglednu izradu ovog pojačala, ni meni nije privlačilo pažnju,ali u razgovoru sa jednim našim veoma cenjenim (namerno neću reći ime) majstorom i graditeljem giatra,čovek mi je pomenuo i pokazao u njegovoj radionici upravo ovo pojačalce i reko mi : "Nemoj bacati pare na nešto što je 100e i na čemu piše Marshall ili Vox,kada ćeš od ovog malog Kineza dobiti isto to samo za 50e."
Od tada sam se malo zainteresovao za njega i setio sam se da jedan drugar ima upravo ovo pojačalo.Dogovorio sam se s drugarom,poneo svoju džitru i počeo da se igram.

Po uključivanju OD,takodje nisam primetio ništa što bi bilo,da kažemo,nepoželjno.Odvrtao sam gain do kraja i dobijao,po meni, zadovoljavajući Rolling Stones zvuk.Što bi rek'o ortak: "Iznenadjujuće je kako peva..."
Meni je naročito simpatičan bio reverb,koje pojačalo ima na sebi.Ne kažem da je bio nešto poseban,ali je meni bio krajnje simpatičan.
E sad,kada sam konstatovao da pojačalo ne zuju drugar mi je rekao."Ma zujalo je ranije ,ali sam zalepio izolir traku preko jednog dela utičnice i više ne zuji!" Kada sam ga pitao zbog čega je to uradio,odgovorio mi je da mu je za tu foru reko ortak sa ETF-a,ali da je zaboravio zbog čega je to bilo neophodno.Inače,izolir traka je zalepljena preko sredine utičnice od pojačala,izmedju ona dva metalana dela koji ulaze u rupe od štekera na zidu.Kako se u sruju u opšte ne razumem,ne bih znao da vam kažem šta se dobija time,ali ako drugar kaže da zbog toga ne zuju,ja mu verujem.
Takodje,primetio sam da,kada se pojačalo malo protrese napred-nazad,u njemu nešto lupa,tačno kao da se nešto odšrafilo.Kako je prvo na šta sam posumnjao bilo da zvučnik nije dobro zašrafljen,odšrafio sam zadnju ploču ali ,što se tiče zvučnika,sve je bilo na svom mestu.Samo pojačalo nisam otvarao,jer drugar baš nije blagonaklono gleda na moje majstorisanje,te će ostati zagonetka "šta to lupa u pojačalu?".Mislim da nije ništa strašno u pitanju i da bi odgovarajući šrafciger završio pos'o,ali ipak pitanje ostaje otvoreno...
Posle svega ovoga,nosim se mišlju da kupim ovog "malog Kineza",kako reče majstor s početka posta,pa me interesuje još nečije mišljenje,tako da bih vam bio zahvalan ako bi ste podelili svoja zapažanja i iskustva.