Sad samo ostaje pitanje za baterije?

Takodje, dal da turam dve ili jednu bateriju? Nov sam sto se aktivne elektronike tice

Pozdrav!
edit2: U pitanju su 81/60A
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Gitara jos nije gotovassmc wrote:Jes' to je taj...a možeš i odma' dve baterije da vežeš i ondaK minus na jack a plus na magnet direktno bez onih prevezivanja....ne znam u stvari koliko imaš mesta u samoj gitari
U Becu, sad sam im poslao mail, da vidim hoce li mi izaci u susret. Najgore je sto sam pitao lika, jel to to, a on klima glavom, jer engleski ne govori bas najbolje. nadam se najboljem.Solomon wrote:a gdje si ih kupio ?
Hehe fin rasplet, posto su prosli praznici kod njih, javili se ljudi i poslace mi pravi magnetNikolaNis wrote:E JBG...Nadam se da ćeš da prodaš to i kupiš ono što si i hteo.
Veruj mi i zajebi vraćanje na 9V.Evo neka ti cccira potvrdi.Stanko wrote:Gitara jos nije gotovatako da cemo lako napraviti mesta, ovo mi je zgodno jer mogu uvek da se vrnem na 9v
Ja mu preporucujem da svira neko vreme na 9v, a onda da presalta na 18 (kako bese onaj vic sa Mujom koji nosi par brojeva manje cipele?)ssmc wrote:Veruj mi i zajebi vraćanje na 9V.Evo neka ti cccira potvrdi.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest