S.I.T.vladishah wrote:je l' zna neko koje zice koristi jack bruce?
http://www.jackbruce.com/2008/Gear/gear.htm
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
S.I.T.vladishah wrote:je l' zna neko koje zice koristi jack bruce?
A tek 6 zicani?gricko wrote:da li neko ima ideju gde mogu u BGD da nađem neki (bilo koji) flatwound 5-žičani komplet. marić i mitros imaju 4-žičani d'addario chromes set. mix, sky, nota, lyra, mega, artist nemaju nikakave.... ne mogu da verujem...
Hocu ja La Bella! Jel ima to negde u nas?gricko wrote:ne daj bože da neko poželi da svira la bella james jamerson žice ili thomastik infeld!?
A gde ih mogu pazariti?delakroA wrote:GHS Boomers 40-95fiti93 wrote:Ja hocu sad kad dobijem pare za novu godinu da uzmem nove zice za bass, ujedno da ga i odnesem na setup. Mozete li mi preporuciti neke zice i nekog kod koga mogu da nosim da mi setapuje i da to ispadne dobro. Ja preferiram brzu svirku, tako da bi mi dobro dosle neke tanje zice. Moze li mi pomoci neko?
oko 25 eura dođu...
Sky Music u Beogradu...fiti93 wrote:A gde ih mogu pazariti?delakroA wrote:GHS Boomers 40-95fiti93 wrote:Ja hocu sad kad dobijem pare za novu godinu da uzmem nove zice za bass, ujedno da ga i odnesem na setup. Mozete li mi preporuciti neke zice i nekog kod koga mogu da nosim da mi setapuje i da to ispadne dobro. Ja preferiram brzu svirku, tako da bi mi dobro dosle neke tanje zice. Moze li mi pomoci neko?
oko 25 eura dođu...
A sta mislis tek o 30-90 setu? Ja te zice koristim vec godinama, kako to slatko zvuci,neverovatno! Jbg, znam da ces se cuditi, ali kad imas svirku od 10 sati, dodje kao melem na ranu.fiti93 wrote:Ja sam uzeo danas ove GHS Boomers 40-95. Nisam znao da je ovo 40 bas toliko tanko. xD
pa trazio sifiti93 wrote:Ja sam uzeo danas ove GHS Boomers 40-95. Nisam znao da je ovo 40 bas toliko tanko. xD
Mislis peta?faks wrote:ps. petozicani je isti kao i cetvorozicani samo mu je prva 130! a to je bas mnogo..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest