poz!
YouTube - covers
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: YouTube - covers
poz!
prosli cetvrtak u Lazinom teletu, snimano fotoaparatom,ali nije toliko hrdjavo 
http://www.youtube.com/watch?v=765kx80eQwg
http://www.youtube.com/watch?v=765kx80eQwg
Evo kako sad to zvuci sa kahonom umesto kongi... Iznenadjujuce lep snimak mobilnim telefonom
- LazaRocker
isprobavao sam novi foto aparat... xD
lele kolko sam ritmicki gresio, strasno...
ovaj zadnji lick, leleeee.. al nema veze ja sam hrabar(doduse ovo mi je i jedini cover koji imam
uzmite u obzir da sam svirao mekom trzom i da mi je bila masna kosa.
Evo, ja nešto malo svir'o, malo grešio i preterivao (al' nema veze), pa okačio na YouTube. Izvolte komentarisati (ako 'oćete).
Naravno biće još snimaka...kada budem našao vremena da se time bavim (ovo sam sve bukvalno odradio za 15 minuta - jedan jedini take, pa pravac movie maker
)

Naravno biće još snimaka...kada budem našao vremena da se time bavim (ovo sam sve bukvalno odradio za 15 minuta - jedan jedini take, pa pravac movie maker
- sirac-šunka
- vragolan
Rate-ovao sam... 
- nemanja_cs
jel to ona xs20 china?
deriche ti ono bese sviras sa singl pedalom?
nemanja_cs wrote:jel to ona xs20 china?
Da i da.Kole man wrote:deriche ti ono bese sviras sa singl pedalom?
-
nenadnenad
Nikako mi se ne svidja ovaj bend al dobro sviras 
Hvala, ali ovi snimci su ono baš meh. Em što nisam baš nešto birao muziku, em što ima nekoliko grešaka jer me mrzelo da se zagrevam. Ja ovo, u principu, nisam ni planirao da kačim na YouTube, (but what the hell), nego mi je palo na pamet da probam da vidim kakav ću kvalitet snimka dobiti snimanjem jeftinom kamericom (i to još onako na brzaka) i brljanjem po movie maker-u... Eto ga rezultat.nenadnenad wrote:Nikako mi se ne svidja ovaj bend al dobro sviras
U svakom slučaju, kačiću još snimaka (ali nešto boljih). Biće svih muzičkih pravaca
Ja obris'o sa YouTube ono što sam snimao i ubio nalog (za slučaj da nekoga interesuje, uopšte). Verovatno ću ponovo okačiti na neki drugi nalog, ali je verovatnije da ću ponovo snimiti sve ovo, samo malo kvalitetnije (i kada stigne nov bubanj za koji dan
) 
Primas li muzicke zelje za buduca snimanjija? 
- nemanja_cs
sta sta, nov bubanj? koji? 
Će da bude razmotreno.cccira wrote:Primas li muzicke zelje za buduca snimanjija?
Tamburo Studio. Bubanj je napravljen od veoma zanimljive kombinacije drveta - maple/birch. Ima sjajan zvuk kada se na njega namontira neki REMO Emperor.nemanja_cs wrote:sta sta, nov bubanj? koji?
Konkretno, to je ovaj model i boja (samo mu je ovde nenormalno mnogo izvučen držač za prelaze):