Dweezil Labs. feat Fulltone OCD

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

dweezil

Re: Dweezil Labs. feat Fulltone OCD

Post by dweezil » 08 Jan 2010, 16:36

da snimak je sa fotoaparatom, zvuk je mono i prilicno losh. Ne moze se steci pravi utisak na osnovu jednog snimka def :)

MUzzY

Post by MUzzY » 08 Jan 2010, 16:52

Ma ja pricam o snimku koji je postavio serbianzoro, ne tvoj snimak! :)

dweezil

Post by dweezil » 08 Jan 2010, 17:11

pa ne znam meni se iskreno njegov sound ne dopada nesto previshe, e sad opet sve zavisi od situacije do situacije, verujem da opasno radi to sto treba da radi. Iskreno meni se ne dopada malo jer citav zvuk ima neku fuzzy primesu, e sad tako je kod svih driveova na fazon Voodoo Lab Overdrivea, Fulltone je to dosta pokushao da upegla i usofti ubacivanjem tranzistora u clipping section. U verziji 4 OCD-a ima ih cak 3 i rade assimetrical clipping. Tranzistori ovde rade nesto slicno kao i led diode, podignut je prag clippinga i rezanja signala, pedala do veoma visokog nivoa zvuci prilicno clean i cisto, vishe kao boost, dobila je na dinamici i ima malo vishe volumea od klasicnog Voodoo lab Overdrivea, a ceo utisak kad je svirate je da je drive prilicno roundy i zaokrugljen. Po meni ovo nije pedala koju treba furati na cistom kanalu, mnogo bolje dodatno zaprlja drive kanal na kom je drive minimalan i josh doda tu neku dinamiku i final bite.

progg

Post by progg » 09 Jan 2010, 13:02

:lol: :lol: :lol: ja sam mislio na snimak koji je postavio dweezil...

@dweezil meni se nekako ocd vise svidja kada ga koristim na clean kanalu (konkretno na fender blues deluxe-u), nego na drive kanalu... na drive kanalu mi je ok samo ako mi je drive "lagano postavljen"... (stvar ukusa)... :ziveli:

dweezil

Post by dweezil » 09 Jan 2010, 19:19

pa da bash to sto si rekao @progg malo drivea koji OCD lepo doprlja™ :)

Post Reply