KnightOfDoom wrote: Sto dalje znaci da Pera moze da napise Miki kako mu je polnim organom penetrirao mamu , onda Mika da pukne i da mu se napenetrira cele familije. Pera edituje svoj post u nesto fino, nevino i kulturno, prijavi Miku i ovaj najebe

Moderators: KnightOfDoom, kumkat
KnightOfDoom wrote: Sto dalje znaci da Pera moze da napise Miki kako mu je polnim organom penetrirao mamu , onda Mika da pukne i da mu se napenetrira cele familije. Pera edituje svoj post u nesto fino, nevino i kulturno, prijavi Miku i ovaj najebe
koji ce im tema onda, ako ime nemogu da smisle, tesko da mogu valjanu pesmu?ssmc wrote:A šta ako bend stalno menja naziv?
neozbiljno savo, neozbiljnossmc wrote:Ma mislim možda imaju valjane pesme pod jednim imenom a onda im se eto ne sviđa ime i hoće da promene ime benda...
Što?Pa ni nemam bendDuane wrote:neozbiljno savo, neozbiljno
npr Mondaysirac-šunka wrote:Ovaj... evo jedan off za laku noć...![]()
Ideja o bendu koji svakog dana menja naziv je po meni odlična i originalna ideja o kojoj sam i sam jedno vreme ozbiljno razmišljao. Naravno, ako se u nazivu iskoristi i neka ista reč ili motiv, a opet u celini da bude novi naziv benda, nova priča, nova ideja... Čak i neka nova pesma koja se vezuje za neko novo ime, ili bolje da kažem novu verziju imena... Ali sve ovo uz pretpostavku da se radi o session bendu velikog muzičkog znanja i prilagodljivosti...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest