Kupovina el. gitare - preporuke
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Svirao bi Rock, Metal uglavnom rock volim fenderov ili ibanezov oblik gitare a ova mi se svidja.
Squier Standard Double Fat Stratocaster
.
Evo malo podataka :
- tijelo od drveta agathisa
- vrat od javora (maple)
- fingerboard od ružinog drveta (rosewood)
- 22 medium jumbo praga
- 25,5" skala
- 2 humbuckera
- 3-položajni prekida�?
- hardver od punog metala
Hvala vam unaprijed.
Squier Standard Double Fat Stratocaster
.
Evo malo podataka :
- tijelo od drveta agathisa
- vrat od javora (maple)
- fingerboard od ružinog drveta (rosewood)
- 22 medium jumbo praga
- 25,5" skala
- 2 humbuckera
- 3-položajni prekida�?
- hardver od punog metala
Hvala vam unaprijed.
- Chord-Master
- MF veteran
Iskreno ja imam veoma lose misljenje o Squierima, a cini mi se i vecina ljudi.
Tako da po meni bi bolje bilo da uzmes nekog Ibaneza, pa ako bas volis Stratocastere, za par godina kada se budes izvestio uzmi lepo Fendera meksikanca, ako ti je amerikanac preskup, a verujem da jeste.
Mogao bi da bacis pogled i na Jacksone i na jedan model Hamera, sada ne mogu da mu se setim imena, kada se setim reci cu ti.
Hajde i njih da pomenem... imas i Arije, neke od njih su veoma dobre gitare, oni isto imaju kopije Fendera Stratocastera.
Les Paul-ovi ne dolaze u obzir?
Nego zaboravih da te pitam, koliko si spreman da platis za gitaru?
Joj koja sam budala, pa evo slike tog Hamera bas u ovom postu... na njega sam mislio - XT Californian Quilt.
Tako da po meni bi bolje bilo da uzmes nekog Ibaneza, pa ako bas volis Stratocastere, za par godina kada se budes izvestio uzmi lepo Fendera meksikanca, ako ti je amerikanac preskup, a verujem da jeste.
Mogao bi da bacis pogled i na Jacksone i na jedan model Hamera, sada ne mogu da mu se setim imena, kada se setim reci cu ti.
Hajde i njih da pomenem... imas i Arije, neke od njih su veoma dobre gitare, oni isto imaju kopije Fendera Stratocastera.
Les Paul-ovi ne dolaze u obzir?
Nego zaboravih da te pitam, koliko si spreman da platis za gitaru?
Joj koja sam budala, pa evo slike tog Hamera bas u ovom postu... na njega sam mislio - XT Californian Quilt.
Za 400 eura pazarish rg370, mnogo je bolji od grg270. Grg270 u Artistu koshta 300evra, ali su mi ga davali za 270, znachi to je ta cijena, nemoj ici iznad nje.
Ja lichno sam vishe za SA 120 nego GRG270, koshtaju skoro isto.
Za 400e u opciju ti ulazi i strat meksichki. Ja da planiram potroshiti 400e za gitaru, ne bih kupovao novu. Za te pare se moze probrati extra komad, uvek je nekome hitno.
Moj predlog, shto dalje od squiera.

Za 400e u opciju ti ulazi i strat meksichki. Ja da planiram potroshiti 400e za gitaru, ne bih kupovao novu. Za te pare se moze probrati extra komad, uvek je nekome hitno.

Moj predlog, shto dalje od squiera.

- Rocket Roll
- Chord-Master
- MF veteran
- Chord-Master
- MF veteran
- Chord-Master
- MF veteran