Fender JB -vs- SX JB...??
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Fender JB -vs- SX JB...??
This topic sucks!
Hehe... zamisli sad da ne znas nista o MM i njegovom basu... I odneses svoj mukomsteceni 70's JB nekom majstoru da ugradi aktivu. Ovaj ti vrati nesto sa prednjim rutingom preko pola tela i jos se pohvali kako se eto fino setio poklopca od ukrojenih komada drugog pickguarda i da sve to srafovima "plastificira" od spreda...MetalFunk wrote:delakroA wrote:![]()
da napravim izuzetak MM Fender Sig basu...taj bas je stvarno poseban...![]()
jedino sto ima ruzan pickguard. osim toga....
a. (impulsivan tip) polomis mu ovaj ostatak izrazbarenog tela preko dosetljive majstorske glave.
b. (vojvodjanski tip) strogo mu se namrstis dok placas ruke, onda do kraja zivota smaras ljude po kafanama i forumima pricom o glupom majstoru.
c. ("crnja sa sesirom" tip) sklopis ugovor sa Fenderom i prodas to kao svoj signature.
A sta ti imas protiv Vojvodjana? 

tebi su samo žice u glavi...Solomon wrote:sta je tolko poseban, obicni jazz sa 2EQ aktivnim preampom ... i dva puta skuplji ...delakroA wrote:Cope wrote:Uz dužno poštovanje profesionalcima, ja kada bi sebi kupio bas skuplji od 500 evra, sam bi sebe išamarao![]()
![]()
ps. ne računam sedmicu na lotou...![]()
da napravim izuzetak MM Fender Sig basu...taj bas je stvarno poseban...

kakve zice ? nemam ja nista u glavi ...
Eee, ma nemoj,.... a sta di drzi usi da ne padnu...
upsii. zaboravih..

upsii. zaboravih..

- sirac-šunka
- vragolan
Ova tema je sve više i više zrela za lock.
Bilo je ok na početku..., posle one genaralizacije i gluposti oko modela jazz bass-a tokom proteklih decenija... i sad ovo
Bilo je ok na početku..., posle one genaralizacije i gluposti oko modela jazz bass-a tokom proteklih decenija... i sad ovo
Uf, svasta! Zavisli dal mislim na familiju ili samo na komsije...migor8 wrote:A sta ti imas protiv Vojvodjana?

Bozha wrote:Uf, svasta! Zavisli dal mislim na familiju ili samo na komsije...migor8 wrote:A sta ti imas protiv Vojvodjana?