Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Realno 4x12 ti ne treba. Tacka.nemanjavelimirovic wrote:Realno ti 4x12 pojacalo treba na bini koja je ogromna,
Ako je lampash..i ako je ispravan.uzimaj!UP_THE_IRONS wrote:e da...i nasao sam u oglasima nekog lampasa(marshall) 150w,Made in England,itd ...350e....a to?
Jebiga brate, svi to volimo+Hopkins+ wrote: Ja imam u planu izradu 6x12 kutije, koju bi koristio pored postojeće 4x12 kutije, tj 2 pojačala na 2 kutije u isto vreme. Šta da radim, volim, što Nyarlathotep kaže, da kada okinem tamburu me od pozadi pomeri vetar iz kutija.
Funkomat wrote:Jebiga brate, svi to volimo+Hopkins+ wrote: Ja imam u planu izradu 6x12 kutije, koju bi koristio pored postojeće 4x12 kutije, tj 2 pojačala na 2 kutije u isto vreme. Šta da radim, volim, što Nyarlathotep kaže, da kada okinem tamburu me od pozadi pomeri vetar iz kutija.ali jedva kad imam priliku da pojacam 4x12 preko pola a ne 10x12
Dobro, koliko se sećam, ako se ne varam, ti imaš nekog modernog Marshalla, tipa JCM2000 ili tako nešto, što je binska svinjčuga i verujem da nisi mogao da ga preko 3 pojačaš, ali šta ti je falilo na toj trojki? Ako pojačalo ima master volume i preamp level, namunjiš ga na preampu, on ti uđe u kakav hoćeš overdrive, a na masteru ga staviš na 3 i to je to. A kada izađeš na binu, lepo ćeš da ga cepneš da 6-7 ili isto na tu trojku ako je klub manji, što da ne. Kako ti kaže tonac uostalomMrav wrote:Funkomat wrote:Jebiga brate, svi to volimo+Hopkins+ wrote: Ja imam u planu izradu 6x12 kutije, koju bi koristio pored postojeće 4x12 kutije, tj 2 pojačala na 2 kutije u isto vreme. Šta da radim, volim, što Nyarlathotep kaže, da kada okinem tamburu me od pozadi pomeri vetar iz kutija.ali jedva kad imam priliku da pojacam 4x12 preko pola a ne 10x12
Ja imam 2x12 kutiju i mislim da je to super mera. Na probu sam sad nosio glavu, nakacio na box koji tamo stoji (4x12) i nisam smeo ni na trojku pojacalo da stavim
Lepo je ali moras da imas gde to da koristis, a lampas pojacan ispod 4 i ne zvuci kako bi mogao.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests