Slušate Li Rammstein?

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
DzOnI123

Re: Slušate Li Rammstein?

Post by DzOnI123 » 22 Jan 2010, 22:07

Pa onako .. slusam ih , nisam neki fan :P .. Mnogo mi se svidjaju njihovi rifovi ali pevanje mi nije nes' XDDD ... Dobri su oni :)

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 22 Jan 2010, 23:42

slušao sam ih u 8. razredu osnovne, muzički najnaivnijem periodu jednog čoveka, gotivim ih i sad jer su švabe i pevaju na svom fritz jeziku. gotivim baš jedno 5-6 pesama, ovo ostalo mogu da slušam al to neću pamtiti kao nešto spektakularno. BTW ona nova pesma, valjda Pussy je očajna i totalno je neramštajn i totalno su me razočarali. Baš je ono kešmejk bezukusna mašina. sranje.

Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Post by Cicmila!! » 23 Jan 2010, 01:18

Stalker wrote:slušao sam ih u 8. razredu osnovne, muzički najnaivnijem periodu jednog čoveka, gotivim ih i sad jer su švabe i pevaju na svom fritz jeziku. gotivim baš jedno 5-6 pesama, ovo ostalo mogu da slušam al to neću pamtiti kao nešto spektakularno. BTW ona nova pesma, valjda Pussy je očajna i totalno je neramštajn i totalno su me razočarali. Baš je ono kešmejk bezukusna mašina. sranje.
moram opet....A SAD SI VEEEELIIIKI :lol:
sto se tice Pussy, koliko sam ja skuzila, to je bio atak na kolicinu cenzure u Nemackoj. Cinjenica je da se tamo o "tabu" temama ne govori u medijama (kamoli prikazuje). nekako mi to vise ima smisla nego eto tako dunulo im.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 23 Jan 2010, 01:21

Cicmila!! wrote:Cinjenica je da se tamo o "tabu" temama ne govori u medijama (kamoli prikazuje). nekako mi to vise ima smisla nego eto tako dunulo im.
"Pesma kojoj je potrebno uputstvo (najcesce) nije dobra pesma"

Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Post by Cicmila!! » 23 Jan 2010, 01:25

cccira wrote:
Cicmila!! wrote:Cinjenica je da se tamo o "tabu" temama ne govori u medijama (kamoli prikazuje). nekako mi to vise ima smisla nego eto tako dunulo im.
"Pesma kojoj je potrebno uputstvo (najcesce) nije dobra pesma"
pa potrebno je nama koji ne znamo kakvo je stanje u njemackoj. nisam ja bog zna sta objasnjavala. ;)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 23 Jan 2010, 01:29

Da, ali da je pesma dobra, ne bi bilo potrebe da znamo kakvo je stanje u Nemackoj ;)

Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Post by Cicmila!! » 23 Jan 2010, 01:30

a pa sad dobro, pesmo ko pesma se ni meni ne svidja :lol: samo kazem da nije toliko kretenska koliko izgleda (kontam da ljudima tu smeta tekst/spot najvise)

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 23 Jan 2010, 10:03

ma aj i da je spot, nego je i pesma oćajna (a još peva na engleskom)

ju'v gatapusi...aj'vgata dika... sou vac d problem? lecduit kuik! đast a litli bit.
:povrac:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 23 Jan 2010, 13:20

Stalker wrote:ma aj i da je spot, nego je i pesma oćajna (a još peva na engleskom)

ju'v gatapusi...aj'vgata dika... sou vac d problem? lecduit kuik! đast a litli bit.
:povrac:

:rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol:

Max run in to the choppa :D

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 23 Jan 2010, 13:35

hahahah :ziveli:

da choppa! get to it!

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 23 Jan 2010, 13:46

Stalker wrote:hahahah :ziveli:

da choppa! get to it!

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xs_OacEq2Sk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Ya Ya naturlich :metal: :lol:

Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Post by Cicmila!! » 23 Jan 2010, 17:35

ajd da cujem vas kako pevate na engleskom kad ste toliko pametni :XD:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 23 Jan 2010, 18:59

Zato i ne smemo....ako počnemo možemo da bežimo u helikopter :D

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 23 Jan 2010, 19:33

ono što je smešno je što je rammstein još jedno novokomponovano fašističko šajze (u da ljem tekstu: NFŠ)
ono što je opasno, je što NFŠ uvek nalazi pogodno tle u "dobrim dečacima" (kako onaj novopobiješnjeli ..i to za čitavih 180 stepeni, dječarac reče).

Podilaženje niskim strastima, i razna "razbesni se, ne budi ofca" doktrine, prava su maskarada, jer upravo od tih novopobiješnjelih dejačaraca prave upravo STADO.
Samo što se bes tog stada sastoji u tome da za koncert iskamče od ćaleta tries evradi, kako bi u prvim borbenim redovima iz sve snage cimali i klanjali glavudžama kao uštrojeno jato magaradi..Još ako ima neko pivo, onda je "do iaiaaa"..

Stoga na pitanje "ko sluša rammstein?" odgovor i glasi "mozak, okrenut naopačke, za 180 stepeni".

Koji je onda to bol glave kod te dece, kada imaju potrebu da im NFŠ pomeri mozak i to ne muzikom, nego zapovedničkim režanjem upakovanim u industrijski dizajn rudničko-topioničarskih postrojenja.

Pobuna? Pobuna my ass..

DrGreenthumb
MF veteran

Post by DrGreenthumb » 23 Jan 2010, 20:41

I ja slusam Rammstein. A ti si Boogie pun predrasuda, mator i zatucan. Kao sto ti par puta rekoh, bolje bi ti bilo da uhvatis to veslo u sake, da vise sviras a manje drvis o stvarima koje te ne interesuju i o kojima stoga pojma nemas.

Post Reply