Marshall JTM60,pomoc oko modifikacije

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nikolic025

Marshall JTM60,pomoc oko modifikacije

Post by nikolic025 » 04 Feb 2010, 22:48

Pozdrav!

Posto posedujem ovo pojacalo,evo vec godinu dana i nikad nisam imao problem sa njim,a citao sam po nekim sajtovima da oni cesto imaju problem oko pregrejavanja,jer nemaju gore onu resetkicu kako bi strujio vazduh.

E,sad pojacalo se ni ne pregreva nesto specijalno,cak sam svirao i na nekima koja se za 15min ugreju kao on za 1h.

Sad se postavlja pitanje da li da nesto preduzmem kako mi se ne bi desilo nesto ili da budem miran posto se za 15 godina koliko je staro pojacalo nije nista slicno desilo?

Evo,nasao sam neku sliku gde je momak namontirao neki cooler za komp,kontam da je to najbolje jer se relativno brzo moze vratiti u fabricko stanje.Nalazio sam gde su neki likovi i busili,pa stavljali onu resetkicu,ali to je previse komplikovano i kad ga budem prodavao,to mu verovatno obara cenu jer nije u fabrickom stanju.

Razmisljam,bolje spreciti,nego leciti...Imao sam i predloge da skinem tu metalnu mrezicu sto stiti lampe,ne znam koliko bi to pomoglo...

Evo slike

Image

Image

Sad me zanima za sta je on prikacio kablove i odakle je vukao napajanje?Koji je najlaksi nacin i ako neko ima neke slike bilo bi super..

P.S. Vidim da je na slici povezan send i return u fx loop-u i kod mene to ima paralelno i serijski...E sad,za sta to sluzi?

Hvala!

michabass

Re: Marshall JTM60,pomoc oko modifikacije

Post by michabass » 05 Feb 2010, 18:33

Ne diraj ništa ako sve radi...

Funkomat
MF veteran

Re: Marshall JTM60,pomoc oko modifikacije

Post by Funkomat » 05 Feb 2010, 19:39

:1:

Post Reply