90-te
Moderator: Trooper
- Dete epruvete
- MF veteran
Re: 90-te
ima i danas dosta kvaliteta, samo treba malo zagrebati ispod povrsine
- Ana Nirvana
NAJVISE STO ME NERVIRA JE STO ONU IVANU IZ NEGATIVA FURAJU KAO ROCKERKU !!!!!
ZNACI TAKVE STVARI BAS MRZIM !!!
JEL SMO ZABORAVILI KOGA SU DO JUCE SLUSALI DIZELASI ???
KVALITETAN GLAS... DA PA STA,NIJE JEDINA,IMA I MNOGO BOLJIH NEAFIRMISANIH !!!!
PO MENI JE TO JAKO SUPLJA MUZIKA.. ZESCA JE MIRA SKORIC !!! HOCE I ONA BITI NEKI PROGRESIV ILI HC UMjETNIK
ZNACI TAKVE STVARI BAS MRZIM !!!
JEL SMO ZABORAVILI KOGA SU DO JUCE SLUSALI DIZELASI ???
KVALITETAN GLAS... DA PA STA,NIJE JEDINA,IMA I MNOGO BOLJIH NEAFIRMISANIH !!!!
PO MENI JE TO JAKO SUPLJA MUZIKA.. ZESCA JE MIRA SKORIC !!! HOCE I ONA BITI NEKI PROGRESIV ILI HC UMjETNIK
Ne znam za vas ali ovo je meni bila bolja muzika od ove danasnje turbo folk koja je popularna.Taj isti turbo folk je nastao 90-ih ali je pored njega postojao i tehno dance koji je meni dobar a bilo je i razlicitih zanrova pa si mogao da biras.2000-te su ocajne sto se tice muzike u Srbiji i mnogo gore od 90-ih jer postoji samo jedan zanr koji je popularan a to je turbo folk Grand produkcije Sase Popovica.Ziveo tehno dance i evo sta ja izdvajam iz 90-ih:
Dr Iggy-Nikad (1995)
Dr Iggy-Nikad (1995)
-
sanjam vreme kada ćeš moći da odeš u ambulantu na brisanje memorije iz mozga..pa te doktor pita "šta ćemo da brišemo?" a ja kažem "izbrišite mi komplet muziku koju su iznedrile 80-te i 90-te a meni je dopala ušiju!", a doktor kaže "Baš sve?" a ja kažem "Baš sve."
Ti zaista mislis da su bolje Grand 2000-te od 80-ih i 90-ih?Boogie Woogie wrote:sanjam vreme kada ćeš moći da odeš u ambulantu na brisanje memorije iz mozga..pa te doktor pita "šta ćemo da brišemo?" a ja kažem "izbrišite mi komplet muziku koju su iznedrile 80-te i 90-te a meni je dopala ušiju!", a doktor kaže "Baš sve?" a ja kažem "Baš sve."
-
ne, to nije ta logika.Hater wrote:Ti zaista mislis da su bolje Grand 2000-te od 80-ih i 90-ih?Boogie Woogie wrote:sanjam vreme kada ćeš moći da odeš u ambulantu na brisanje memorije iz mozga..pa te doktor pita "šta ćemo da brišemo?" a ja kažem "izbrišite mi komplet muziku koju su iznedrile 80-te i 90-te a meni je dopala ušiju!", a doktor kaže "Baš sve?" a ja kažem "Baš sve."
Nego koja je logika?Obrazlozi malo to.Boogie Woogie wrote:ne, to nije ta logika.Hater wrote:Ti zaista mislis da su bolje Grand 2000-te od 80-ih i 90-ih?Boogie Woogie wrote:sanjam vreme kada ćeš moći da odeš u ambulantu na brisanje memorije iz mozga..pa te doktor pita "šta ćemo da brišemo?" a ja kažem "izbrišite mi komplet muziku koju su iznedrile 80-te i 90-te a meni je dopala ušiju!", a doktor kaže "Baš sve?" a ja kažem "Baš sve."
A kako mislis?Daj malo neki opsirniji odgovor, 80-e i 90-e su mnogo bolje od grandovskih 2000-ih a ti bi hteo sve da zaboravis iz 80-ih i 90-ih pa da ti ostanu samo usrane 2000-te sa JK insomnijom koja je popularna danas.Boogie Woogie wrote:logika je da ja ne mislim tako.
-
ne znam ja o čemu ti to batice..
meni se muzika 80-tih i 90-tih tolko smučila da u 2000 te nisam ni zalazio, tako da od tih "Grand" stvari samo pijem grand kafu..
meni se muzika 80-tih i 90-tih tolko smučila da u 2000 te nisam ni zalazio, tako da od tih "Grand" stvari samo pijem grand kafu..