Još jedan box?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- the bassman
Još jedan box?
Sviram vec neko vreme na MESA BOOGIE Walkabout 300, to je integrisani m-pulse head u 15" box(sliku sam stavio tamo kod pojacala na kojima sviramo), e sada , vec neko vreme imam utisak da bih ipak trebao da mu nakacim jos jedan box. Dvoumim se izmedju ampeg, swr i hartke. Znam da je to stvar ukusa ali nikako nemogu da se odlucim, treba mi box sa finim definisanim zvukom posto mi je Mesa malo pretipicno rock pojacalo. Hvala
-
Re: treba mi misljenje!!!
Po prici ljudi sa foruma 10" i 12" bi trebale imati vise definicije jer je manja velicina zvucnika pa je brzi, brze reaguje itd, zategnutiji je zvuk valjda.
- the bassman
Ma to je jasno, ja i mislim da uzmem neki kabinet 4 x 10, u dilemi sam samo oko marke!
-
Pa, ako mozes da poneses glavu sa sobom u prodavnicu, mozda bi ti to bilo najbolje.
Ja nemam pojma oko preporuka za konkretne proizvodjace...sacekaj nekog da se javi.
Ja nemam pojma oko preporuka za konkretne proizvodjace...sacekaj nekog da se javi.
- the bassman
Hvala ti u svakom slucaju.nenadnenad wrote:Pa, ako mozes da poneses glavu sa sobom u prodavnicu, mozda bi ti to bilo najbolje.
sve su to vrhunske marke, neces pogrijesiti ni sa jednom, samo sto svaka ima svoj neki mozda malko drugaciji zvuk.
odes, probas, kupis i postavis slike

odes, probas, kupis i postavis slike

slazem se sa Solomonom, sve su to dobre kutije, razlike su ono dja mi se jok mi se dja.. meni je iskreno tu favorit Hartke zato sto su mi njihove kutije nekako najutegnutije i najbrze. but that is just me.

- the bassman
Ajde bre ljudi s tim vasim misljenjima, slabo to nesto
Ja to kontam u neko skorije vreme da pazarim posto sam konacno izasao iz studija i ponovo poceo da sviram sa ampom. 

- the bassman
Cao Solomon, da li si cuo kako rade ovi kabineti, posto sam ih bas neki dan gledao i uporedjivao cene, ovaj dole je u klassi sa hartke, rekao bih, bar po ceni.Solomon wrote:

nisam uzivo, ali mnogi ih koriste, prave vrhunske glave i kabinete, a vec sam gore rekao sta god od ovih da uzmes neces se sigurno pokajati

- the bassman
E pa da se pohvalim, juce sam kupio konacno taj istorijski kabinet!
SWR GOLIATH JUNIOR III 2X 10" 350W 8 OHM
Nisam ga jos uvek fotografisao, ali bice ovih dana i to.

Nisam ga jos uvek fotografisao, ali bice ovih dana i to.

U zdravlju da ga koristiš!! 

Re: Još jedan box?
Neka je sa srecom