Pomoc oko izrade neke SS glave za metal

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Margos

Pomoc oko izrade neke SS glave za metal

Post by Margos » 08 Feb 2010, 20:59

Ne mogu brate vise da sviram na Mengesu :povrac: Resio sam da sklopim neku prostu solid state glavu.Znaci bez ikakvih fancy efekata,samo dva kanala i nista vise.Moze da bude i neki combo.Nasao sam nekog lika koji je nekada sklapao neka pojacala i kaze da nije problem da mi nesto sklopi,samo da mu nadjem DOBRU semu.Ako neko ima neke DOBRE seme molio bih da postavi link.Mozda neki Crate Flexwave ili Bogner,Diezel{ako ova zadnja dva uopste rade ss},ili Ampeg vh140c.Ja sam nesto ceprkao po netu i uglavnom sam nalazio seme nekih lampasa.Moze i neki combo samo da je metalac :mrgreen: Unapred zahvalan :ziveli:

Margos

Re: Pomoc oko izrade neke SS glave za metal

Post by Margos » 08 Feb 2010, 21:17

Obecava.Moracu sutra da odnesem majstoru semu da je prouci.Da li je neko radio ovu semu?Iskustva?

Margos

Post by Margos » 11 Feb 2010, 20:04

Nadjoh neke seme za Ampeg vh140c.Ako nekom zatreba neka mi se javi :ziveli:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 11 Feb 2010, 20:10

ima svega na netu...........
video sam i jazz chorus sheme al me nemoj pitati za sajt.
Ovo pojacalo koje sam okacio kosta nekih 100eu + zvucnici i smestaj

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 12 Feb 2010, 01:11

Ove Sunn glave nisu loshe... :lol:

dweezil

Post by dweezil » 13 Feb 2010, 00:37

bolje skupi parice i kupi neko ok pojachalo za taj fazon, Randall il Peavey, sta znam, il neki Crate mali :)

Margos

Post by Margos » 13 Feb 2010, 12:33

Nije neki izbor kod nas.Ima dobrih pojacala ali za dobre pare.Bolje mi je da sklopim neku dobru glavu za te pare nego da kupim neki jadan kombo.Box vec imam od drugara.Planiram da ulozim nekih 15 000,misilim da je dovoljno.Trafo sam vec obezbedio,opet od drugara za par piva :D .Radio je u nekoj firmi koja je otisla u stecaj pa je pokupio sve sto je mogao iz magacina.Tako da kuci ima pozamasnu kolekciju trafoa i gomilu ostalih elemenata :ziveli:

vasko

Post by vasko » 13 Feb 2010, 13:08

imas ovde na forumu temu pravio neki,mislim da mu je nik mensur87,nadji temu u search,super zvuci samo jos eq treba da se nabudzi u loop

preamp deo je sa fetovima dr boogie,a za amp je stavio integralac neki tda i ne verujem da to izlazi vise od 2000 dinara a zvuci priblizno mesi dual recto

Margos

Post by Margos » 13 Feb 2010, 15:36

Nasao sam.DO JAJA ZVUCI :metal: .Postavio je on link sa semom ali nece da mi je otvori,samo zakoci i to je to.Pustio sam mu poruku da mi posalje semu na mail.

dweezil

Post by dweezil » 13 Feb 2010, 15:52

veruj mi na kraju ces doci na to da kupis dobro fabricko pojacalo. A puci ces pare bez veze za nesto sto nece ni da izgleda lepo ni da svira ne znam kako.

MUzzY

Post by MUzzY » 09 Feb 2011, 01:49

upravo tako ...

Born_Dead

Post by Born_Dead » 09 Feb 2011, 17:08

peavey bandit,plus mozda boost za moj ukus,ali ne da poveca gain,nego nako da mu malo da finalni shmek,i nista vise,a od boosta ili boss sd ili wylde overdriwe,ti bese imas ovo drugo koliko se secam.znas kako da bi to valjalo kako treba ipak dosta para do nekih 3000ak hiljada iskreno,jeste da za te novce moze nesto polovno,ali opet pitanje sta.imas na kp prodajem lik pravi dr boogie u fazonu preamp,pa nesto da iskombinujes,kao nudi neki clean,jcm 800,vidi da mu ukranes fazon,proguglaj malo. Majstor iz kraja koji radi lampe ,ima shemu Randalla Warhead-a ,ali fora je u tome sto ne zeli niti da je da,da proda,ni da pravi,mism oce da napravi ali da ga uhvatis da nema posla,da mu treba kinta ili da je dobro raspolozen. Plus ti moras da mu ozbedis kuciste,i njegov rad nece da kosta ispod 300e,tako da ,mism warhead je warhead,al opet ono,cimanje mnogo.

Margos

Post by Margos » 09 Feb 2011, 17:14

Born_Dead wrote:peavey bandit,plus mozda boost za moj ukus,ali ne da poveca gain,nego nako da mu malo da finalni shmek,i nista vise,a od boosta ili boss sd ili wylde overdriwe,ti bese imas ovo drugo koliko se secam.znas kako da bi to valjalo kako treba ipak dosta para do nekih 3000ak hiljada iskreno,jeste da za te novce moze nesto polovno,ali opet pitanje sta.imas na kp prodajem lik pravi dr boogie u fazonu preamp,pa nesto da iskombinujes,kao nudi neki clean,jcm 800,vidi da mu ukranes fazon,proguglaj malo. Majstor iz kraja koji radi lampe ,ima shemu Randalla Warhead-a ,ali fora je u tome sto ne zeli niti da je da,da proda,ni da pravi,mism oce da napravi ali da ga uhvatis da nema posla,da mu treba kinta ili da je dobro raspolozen. Plus ti moras da mu ozbedis kuciste,i njegov rad nece da kosta ispod 300e,tako da ,mism warhead je warhead,al opet ono,cimanje mnogo.
Hehe,taj lik sto ima Dr. Boogie,JCM 800 itd na KP je majstor koji mi radi Messu.

Born_Dead

Post by Born_Dead » 09 Feb 2011, 19:18

pa koju mesu za 150evrica ,odma da idem da mi napravi ? xD
pa fino,,eto ima ces satro solid state rectifire .

Post Reply