Snimak je isuvise los da bi mogla da se da bilo kakva realna ocena. Anyway, na osnovu ovoga sto sam cuo, mogu reci da se u potpunosti slazem sa Foxom, pa, s tim u vezi, da ne ponavljam ono sto je on rekao...
Inace, ne bih se slozio da je danasnji punk pozerisanje (dobro, 'ajde ova komercijala tipa Blink182, ali vecina nije). PUNK je jednostavno, kao i svi drugi muzicki zanrovi, napredovao i evoluirao u nesto novije i tvrdje, komplikovanije i koherentnije. Postao je pravac gde nije vise samo bitno "dobro zezanje" i "poruka", vec i samo sviranje koje se vise, u najvecem broju slucajeva, ne svodi na 3 rifa gore-dole (kao ranije), vec na nesto komplikovanije i progresivnije. Dakle, u pitanju je prirodan tok stvari i evolucija...
BTW, sto se "poruke" tice, a u koju se i najvise kunu HC/Punk-eri, imam sledece misljenje: Najlakse je stajati sa strane i pljuvati po necemu, tj. isticati mane nekog drustva, poretka, or whatever, a ne ciniti nista da se stanje stvari promeni. Dakle, konstantno skretanje paznje na neki problem ne resava sam problem, vec ga samo identifikuje. Zato se i slazem sa Foxom i njegovim "negodovanjem prema takvom punk-u"...