Pozdrav Svima !!!!!!!!
Jeli neko od vas narucio od RONDA neku Gitaru,Bass ili nesto drugo?
Kako posluju ?koje su carine jel se placa nesto vise nego sto su cene na sajtu?
I ja bi hteo da narucim Bass gitaru .
Unapred vam Hvala
Jeli neko narucio nesto od RONDOMUSIC???
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- Rocket Roll
Re: Jeli neko narucio nesto od RONDOMUSIC???
Moraš da im pošalješ email i da vidiš da li uopšte šalju išta van Sjedinjenih država. Vrlo verovatno ne, pošto se ne sećam da sam te modele viđao kod gitarista koji su aktivni na muzičkim forumima a ne žive u Državama.
Čisto i da šalju van granica USA, brza računica će ti pokazati da se naručivanje ne isplati. Cena instrumenta + troškovi slanja + carina, porez, PDV = ozbiljne pare, za koje ovde možeš da uzmeš ozbiljnu gitaru.
Ukratko, lepo bi bilo kada bismo mogli da te instrumente sa Ronda dobijemo po cenama sa sajta, ali sve ostalo nema previše smisla.
Čisto i da šalju van granica USA, brza računica će ti pokazati da se naručivanje ne isplati. Cena instrumenta + troškovi slanja + carina, porez, PDV = ozbiljne pare, za koje ovde možeš da uzmeš ozbiljnu gitaru.
Ukratko, lepo bi bilo kada bismo mogli da te instrumente sa Ronda dobijemo po cenama sa sajta, ali sve ostalo nema previše smisla.
Ja sam ih kontaktirao i hteli su da šalju u Srbiju,čovek mi napisa shipping oko 120$ za bas gitaru + neće da je šalju bez kofera!Tako da se baš i ne isplati...Možda neko ima drugačijih iskustava uglavnom znam da ljudi kad naručuju iz Usa rastavi se telo i vrat pa poštarina izadje puno manje
- whosyourdaddy
"Je li" se pise ODVOJENO!

Pa zavisi da li klopaš ili pitaš. 

- the bassman
guv'nor wrote:Pa zavisi da li klopaš ili pitaš.