Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
svakako cu potraziti po netu nesto o toj spravici... deluje mi veoma poznato, cini mi se da je neko to kacio ranije, al davno nesto bese..
-
vidi, vrlo je jednostavno.Guitar_thrill wrote:
mozes li da mi das savete kako onako lepo uslikati gitaru, nikako ne kontam, ili samo 3.2 megapixela nisu dosta za tako nesto?
Pixeli nemaju veze. Sve što treba da radiš je da
1. prebaciš na "Makro On" (obično se opcija Makro vidi kao neki cvetić, na dugmetu)
2. obavezno smanjiš Zoom na nulu
3. približiš objektiv skroz blizu toga što hoćeš da slikaš
4. eventualno izabereš neko svetlo po želji i to je to.
evo par primera mojih eksperimentisanja sa makroom.
Ova torbica od fotoaparata mi je recimo prva slika koju sam ikad okinuo na taj način

-
evo zaboravih i ovu sliku moga glavnog hobija...

Boogie Woogie wrote:evo zaboravih i ovu sliku moga glavnog hobija...
![]()

Dje's to pazario?Baba Slim wrote:U pitanju je Takamine EG363SC.
Jako lepo radi na suvo, a i kad se ušteka direkt u razglas isto je jako lep zvuk, pun i izbalansiran. Bar za moje, u svetu akustara neiskusne ušiJako lepa završna obrada i detalji (binding je maple), a i super je svirljiva. Nekoliko modela u njenom cenovnom rangu sam isprobao (malo ispod 40k din), ali meni lično ni jedna nije bila ni blizu. Sve u svemu, prezadovoljan sam, sve preporuke

P.S
Odicne fotke Boogie!
Koji je aparat u pitanju?
Pazar obavljen u najvećoj radnji u NS (svi znamo koja je ta
) , mada oni robu od ovog proizvođača nabavljaju od jedne druge muzičke radnje koja je zastupnik, a čiji baner-reklama stoji na vrhu strane foruma. Tako da, te gitare ima na obe strane, samo što je ovamo bio lepši primerak, odn. sa manje grešaka u završnoj obradi. 

-
txs Muzzy, aparatček je Sony dsc-h5

4 kabla od 5 meteri. Cordial kabl i Neutrik konektori, 2 normalna i 2 sa ugaonim džekovima na jednom kraju. Aukurac™. Trebalo bi da je došao kraj mukama.
- Hillybilly
Dady's got a new toy!
Listao juče oglase po netu i nabasam na ovu divnu blonde archtop gitaricu za sića kintu.
Po svemu sudeći, ručni rad nepoznatog majstora. All solid wood, top i ledja od rebrastog javora, vrat laminirani rebrasti javor i nesto sto mom neveštom oku izgleda kao orah. Jedan ham u neck poziciji. Slike nisu bas nesto, dosta bolje izgleda uživo. Ako neko ima predstavu čiji je ovo rad i ako ima još podataka nek podeli to sa nama!
Zvuci apsolutno genijalno, potrudiću se da napravim koji snimak čim nabavim nove žice (ove na njoj su barem 10 leta videle).

Listao juče oglase po netu i nabasam na ovu divnu blonde archtop gitaricu za sića kintu.
Po svemu sudeći, ručni rad nepoznatog majstora. All solid wood, top i ledja od rebrastog javora, vrat laminirani rebrasti javor i nesto sto mom neveštom oku izgleda kao orah. Jedan ham u neck poziciji. Slike nisu bas nesto, dosta bolje izgleda uživo. Ako neko ima predstavu čiji je ovo rad i ako ima još podataka nek podeli to sa nama!

Zvuci apsolutno genijalno, potrudiću se da napravim koji snimak čim nabavim nove žice (ove na njoj su barem 10 leta videle).

Koje oglase ja gledam?
Bravo!

Bravo!

- Hillybilly
Ma iz dosade na poslu sam gledao neke budjave oglase i na berzainstrumenata.com nabasam na taj oglas, cena sitna, slika malena BZVZ, razmisljao se dal' vredi goriva da odem na taj kraj sveta (ipak za mene iz Zemuna, Vidikovac i Labudovo Brdo dodje skoro kao recimo Nish ili Aleksinac)! Al' onda posto sam se naostrio da odem na sajam automobila resih da produzim jos malo i da pogledam to chudo. Rekoh sebi, ako nista drugo bice dorba za slajd, kad ono...

Sad gledam cenu, 80 evra... Pa u čemu je fora, je li čovek odmah otišao da kupi fiks?!? Ah, kako si ti vanredno srećne ruke...
-
opa what a beauty!
znači Chet Atkins sa Zemuna opet jaše
znači Chet Atkins sa Zemuna opet jaše

- Hillybilly
Pazi kad sam i ja isto pomislio pre nego sto sam otisao na da pogledam. Medjutim covek je sasvim cool, porodicni lik, skuplja kintu za neku foto opremu...Kristijan wrote:Sad gledam cenu, 80 evra... Pa u čemu je fora, je li čovek odmah otišao da kupi fiks?!? Ah, kako si ti vanredno srećne ruke...
Stvarrno me prokenjalo! Do duse nije bas kao kad sam pazario onog Marshalla '79 JMP MV sa kosim boxom za 200 jura sto je stajao coveku 20 godina pod cebetom u dnevnoj sobi , f... time machine... Ili roland space echo RE501 za 50 eur, ili 70' Vox Tone Bender za 50 jura... Kad bolje razmislim, bas me oce!

- rock action
bas lepo izgleda, cestitke!