Ibanez pojacala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ibanez pojacala
Da li je neko probao neko?Ne planiram da kupim nego me zanima kakva su im pojacala posto ih ne reklamiraju mnogo a nisu mnogo skupa.Nasao sam na sajtu Mix Music-a Ibanez TBX150H.Na you tubu dobro zvuci a i cena od 30 000 nije neka.Bio je tu i neki Laney u tom cenovnom rangu zaboravio sam koji.
- mislim_stvarno
Re: Ibanez pojacala
Ne znam za to, ali ja sam probao neke gitare na nekoj ibanezovoj glavi sa digitalnim efektima, i to je bio blagi uzas.
Gore od bilo cega... gitare zvuce ko motorne testere...

Ja imam neko malo Ibanez pojacalo tbx15r, od 15w... Kod mene je oko godinu dana, radi svaki dan po 2-3 sata, i nije nista crklo do sad, da kucnem u drvo... E sad, kakav je tbx150h stvarno ne znam... 

-
u 90% slucaja , firma koja pravi relativno dobre gitare je propala u pojacalima... Ibanez gitare(po meni) su idealni spoj cene i kvaliteta ali pojacala su im kao agregat... dinamika nula, boja 0...(izuzetak bi trebao da bude fender ali ni on nije neshto jak u pojacalima) s druge strane jel si video nekog da ima marshall gitaru... probali su jednom da proguraju par gitara i skoro potpuno propali... znam da bilo koji drugi sistem u zivotu treba da bude iste marke da bi zvuk bio naj..
to ne vazi za gitare...
to ne vazi za gitare...
Daj brisi ovo dok nije previse ljudi videlodogfighter13 wrote:(izuzetak bi trebao da bude fender ali ni on nije neshto jak u pojacalima)
- DrGreenthumb
- MF veteran
Kasno!cccira wrote:Daj brisi ovo dok nije previse ljudi videlodogfighter13 wrote:(izuzetak bi trebao da bude fender ali ni on nije neshto jak u pojacalima)
Hehehehe, vredno za sig

DrGreenthumb wrote:Kasno!cccira wrote:Daj brisi ovo dok nije previse ljudi videlodogfighter13 wrote:(izuzetak bi trebao da bude fender ali ni on nije neshto jak u pojacalima)
Hehehehe, vredno za sig

jeftini tranzistorci,samo krche,zaobidji.