Trzalice u Srbiji

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
KnightOfDoom
Site Admin

Re: Trzalice u Srbiji

Post by KnightOfDoom » 19 Mar 2010, 12:11

Znaci kao Henry Ford sto rece, moze svaka boja, dok je crna :) Sviracemo black metal, ko ga jebe :metal:
Al' ja bi bas voleo da bude malo manja a ne kao tortex :rolleyes:

Ma neka je materijal i kao one matore dopune za mobilni ima da bude strava. Trosi se malo brze ali do jaja zvuci :)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 19 Mar 2010, 12:25

Podrzavam celu pricu, i verovatno cu i ja biti u redu za trze al' za ovo prvi put cujem:
Shivering_shadE wrote: poseno kada ste aktivan muzicar pa samo za jedan dan vezbe potrosite minium jednu trzu
Ono, jes' da da godinama nisam uzeo nesto tanje od 2mm u ruke (bez neumesnih komentara, molicu :mrgreen: ), al opet :O.o:

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 19 Mar 2010, 12:31

Smučilo mi se odavno da dajem 70din/kom za ove koje koristim... ::ranting:: dammit![/quote]

istim razmisljanjem sam dosao na ovu ideju... i to jos pre 2 i nesto godine.. al sta sam ja sa svojih 19 znao o proizvodnji^^

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 19 Mar 2010, 12:34

fina ideja... :) ja sviram 2mm i 1.5mm :)

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 19 Mar 2010, 13:10

Podrzavam ideju... otvaram ti "preTstavnistvo za istocnu Srbiju ovde.. odma'.. o mom trosku... 8)

A ja licno trosim dunlop 0.73 ovu Image

e BTW.. vi ste srecni na 70 din, ja in obicno nalazim za 100!!!.. sem u jednoj ovde radnji gde su imali remidendu pa su ih davali na 50 din, ali kratko trajase to nalaziste...

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 19 Mar 2010, 13:13

dejankuki wrote:Podrzavam ideju... otvaram ti "preTstavnistvo za istocnu Srbiju ovde.. odma'.. o mom trosku... 8)

A ja licno trosim dunlop 0.73 ovu Image

e BTW.. vi ste srecni na 70 din, ja in obicno nalazim za 100!!!.. sem u jednoj ovde radnji gde su imali remidendu pa su ih davali na 50 din, ali kratko trajase to nalaziste...
bouuuzee, sto kinti ne bi edao za trzu od zlata:P

najlonske trze naverovatnije nikad necu raditi, ali 0.70 ce biti veoma uskoro, ali bez ikakvih nabora za pocetak, i samo od delrina...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 19 Mar 2010, 13:31

Podrzavam ideju. Samo napred. Ja isto koristim najlonske i to od 1mm ili deblje. Naravno, ako ove budu jeftine i matirane, po toj ceni, sigurno cu promeniti :mrgreen:

Ja mislim da bi bilo najbolje da krenete sa 1mm, i jos jednom, vecom debljom tipa 1.5 ili 2...

plus mozda ce se moci u pazovi nabavljati za jos manje para, a ne moram da trosim gorivo do fabrike :mrgreen:

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 19 Mar 2010, 13:44

mislim_stvarno wrote:Podrzavam ideju. Samo napred. Ja isto koristim najlonske i to od 1mm ili deblje. Naravno, ako ove budu jeftine i matirane, po toj ceni, sigurno cu promeniti :mrgreen:

Ja mislim da bi bilo najbolje da krenete sa 1mm, i jos jednom, vecom debljom tipa 1.5 ili 2...

plus mozda ce se moci u pazovi nabavljati za jos manje para, a ne moram da trosim gorivo do fabrike :mrgreen:
nema potrebe da persiras, niti da se obracas kao da smo u mnozini, sam sam u svemu ovome, a i tek za mesec punim 22^^

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 19 Mar 2010, 13:46

mislio sam da vas je vise... :)

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 19 Mar 2010, 13:50

mislim_stvarno wrote:mislio sam da vas je vise... :)
nema.. tu je samo cale kao podrska i u sustini osnova, jer se sve radi na njegovim masinama, ali opet ja o svemu odlucujem:)

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 19 Mar 2010, 14:47

Image

oećel bit nešto vako?

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 19 Mar 2010, 14:50

Boogie Woogie wrote:Image

oećel bit nešto vako?
vrlo tesko... bar ove godine ne, morao bih dobro da se pomucim kod trzalica tog tipa...

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 19 Mar 2010, 15:37

Čekajte ljudi, a gde vi nalazite te trzalice za 70 i 100 dinara? Sad sam gledao koliko su kod Marića, jer on važi za skupu radnju, i kod njega se cene po komadu kreću od 41 do 62 dinara, pa sam ostao prilično zbunjen. Kod Mitrosa recimo ove Tortex Jazz koje ja povremeno trošim koštaju 34,2 dinara, a većina trzalica im košta toliko, ako izuzmemo Stubby, Ultex i Nylon Jazz, pa čak i one su tu negde 50 i nešto, 60 i nešto - nisam video ni jednu koja košta 70, a kamoli preko toga. A Delrin Standard nisu ni celih 30 kinti. Osim toga, baš bih voleo da vidim ko može onu ljubičastu Stubby da smlati za dan... pa i za nedelju dana!

Ja podržavam akciju, lepo je da neko hoće nešto i kod nas da proizvodi, i sramota je da ovde ni trzalica ne može da se proizvede. Opet, moram da spomenem da trzalica mora da bude najmanje istog kvaliteta kao Dunlop da bih imao želju da počnem da je koristim. Šta mi vredi hrpa jeftinijih trzalica ako nisu ono što meni stvarno treba? Nisam ja idealna mušterija, pošto uglavnom koristim thumbpick, a veliki sam mandžija kad je flat pick u pitanju, i verovatno nije posebno bitan moj trip u celoj priči, ali mislim da je za potencijalnog proizvođača dobro da čuje i ovakav stav. Mislim da niko ne troši ovde 500 dinara mesečno na trzalice, ni profesionalci. A čak i da profesionalci troše toliko - pa ja kapiram da je to minimalna amortizacija, budući da je to sredstvo za rad.

Stvarno ne želim da miniram bilo koga, ali i to što su trzalice u najavi isključivo crne takođe nije osobito ohrabrujuće, budući da je to nejnezgodnija boja za čoveka koji nastupa. Nađi crnu trzalicu kad je prigušeno svetlo... Moraš da postaneš Golum da ti to lako polazi za rukom. Izvini čovek, moraš sve ovo da uzmeš u obzir ako misliš da stekneš tržište.

TinTin5

Post by TinTin5 » 19 Mar 2010, 15:39

Одлична идеја, нема шта, ја ионако подрживам оно купујмо домаће, па рашто не и трзалице... :ziveli:
но, занима ме како планираш да вршиш продају горепоменутих, да ли ћеш свој производ понудити неким од постојећих продавница ил ћеш остати при некој интернет презентацији и понуди, те сваку продају преко њега вршити..?

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 19 Mar 2010, 15:43

a ovako..?

Image

Post Reply