Al' ja bi bas voleo da bude malo manja a ne kao tortex

Ma neka je materijal i kao one matore dopune za mobilni ima da bude strava. Trosi se malo brze ali do jaja zvuci

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ono, jes' da da godinama nisam uzeo nesto tanje od 2mm u ruke (bez neumesnih komentara, molicuShivering_shadE wrote: poseno kada ste aktivan muzicar pa samo za jedan dan vezbe potrosite minium jednu trzu
bouuuzee, sto kinti ne bi edao za trzu od zlata:Pdejankuki wrote:Podrzavam ideju... otvaram ti "preTstavnistvo za istocnu Srbiju ovde.. odma'.. o mom trosku...![]()
A ja licno trosim dunlop 0.73 ovu
e BTW.. vi ste srecni na 70 din, ja in obicno nalazim za 100!!!.. sem u jednoj ovde radnji gde su imali remidendu pa su ih davali na 50 din, ali kratko trajase to nalaziste...
nema potrebe da persiras, niti da se obracas kao da smo u mnozini, sam sam u svemu ovome, a i tek za mesec punim 22^^mislim_stvarno wrote:Podrzavam ideju. Samo napred. Ja isto koristim najlonske i to od 1mm ili deblje. Naravno, ako ove budu jeftine i matirane, po toj ceni, sigurno cu promeniti![]()
Ja mislim da bi bilo najbolje da krenete sa 1mm, i jos jednom, vecom debljom tipa 1.5 ili 2...
plus mozda ce se moci u pazovi nabavljati za jos manje para, a ne moram da trosim gorivo do fabrike
nema.. tu je samo cale kao podrska i u sustini osnova, jer se sve radi na njegovim masinama, ali opet ja o svemu odlucujem:)mislim_stvarno wrote:mislio sam da vas je vise...
vrlo tesko... bar ove godine ne, morao bih dobro da se pomucim kod trzalica tog tipa...Boogie Woogie wrote:
oećel bit nešto vako?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest