Profesionalnosti bez, drskosti sa. Smesni su prosto.fic177 wrote:Zasto kolega mislite tako???

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Profesionalnosti bez, drskosti sa. Smesni su prosto.fic177 wrote:Zasto kolega mislite tako???
Pa ovako sto se LH 500 tice:parker wrote:hvala kolega, lepe vesti... meni se svidja ovo: http://www.samedaymusic.com/product--HTKHM5410, a narocito lh 500. mada i ceo ovaj kompletic lici da jebe kevu
jes da nemaju to u ponudi al kapiram da bi se moglo naruciti. a jos bolje kad bi moglo odvojeno, pa kutija naknadno... in that case I'm all in... mada, to je vec malo SF...
ako te ne mrzi, podeli malo impresije o lh500
Hehehehe...Tako nesto oko 700 evra...The Mask AE wrote:Imaju li hydrive boxeve i znas li mozda cene?
Edit: 690 jura. Hvala samom sebi na informaciji.
Molim i drugi put!!!parker wrote:brate, imas pice ako dodjem u cacak to da pazarim...![]()
i hvala ti sto ti nije bilo tesko da napises nesto opsirnije...
Pomesah sa gitarskim xDgroove wrote:Roland CUbe 60 ne postoji... stotka je mamara
Pa bas i nisi "digao letvicu" kako si najavio... Ovo bi sve moglo u practice kategoriju, ukljucujuci i Cube 100 koji mi od svih portabl pojacala uliva najvise poverenja. Doduse i cena je najozbiljnija. Oni mali GK sa pocetka teme deluju skoro savrseno u toj kategoriji.SteveHarr wrote:...odlučio sam da preskočim mala combo practise pojačala,znači sad sam u fazonu da kupim nešto jačine od 60-80w,što će se moći čuti pored mog veoma ''mekanog'' bubnjara![]()
Izbor je pao na sledeće:
1.Fender Rumble 60
2.LINE6 low down studio 110
3.Roland Cube 60
4.Hartke A70
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest