Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Shivering_shadE
Re: Trzalice u Srbiji
A sad da vas pitam... koje jazz III preferirate.. XL ili klasicne male crvene... ili pak ove nove crne? Isto su male kao standardne crvene.
ja sviram bas...
sto vece, i oko 1,5mm
sto vece, i oko 1,5mm
crvene male
Такође, литл ред рулз... 

- Shivering_shadE
E pa danas sam kapariosao za alat(ono iz cega ce izlaziti trze) tako da ce prvi komadi biti sredinom aprila skoro sigurno!
Za pocetak samo dve debljine, i to 1 mm i 1.14 tipa standardne tortex trze, ubrzo zatim ce se pojaviti i ostale debljine tog tipa... a nesto kasnije nesto vrlo slicno JAZZ III... detalji oko cena, i nesto besplatinih uzoraka cu objaviti za par nedelja.
pozz!
Za pocetak samo dve debljine, i to 1 mm i 1.14 tipa standardne tortex trze, ubrzo zatim ce se pojaviti i ostale debljine tog tipa... a nesto kasnije nesto vrlo slicno JAZZ III... detalji oko cena, i nesto besplatinih uzoraka cu objaviti za par nedelja.
pozz!
meni trebaju neke LJUTE trzalice !!
jer ih mahinalno stalno stavljam u usta i onda mi se usne inficiraju
kako drugacije da se odviknem!
jer ih mahinalno stalno stavljam u usta i onda mi se usne inficiraju

Evo javljam se i ja za mJetal testiranje

Pa ti oteknu usne + se navučeš?faks wrote: neke LJUTE trzalice

e stvarno mi je to problem..
a i alergican sam u p.m!
Kontam.. ni meni baš, kad je zdravlje u pitanju, ne cvetaju ruže; a ni po pitanju štetnih navika.
Evo jedne glupe - pre 100 godina sam vanredno isfurao nižu muzičku školu, SAMO da bih se "ogrebao" za tehniku sviranja prstima!
Ne volim klasiku, savakako - ni da je sviram, ali su jbni nokti na desnoj ručerdi "ostali", i ne umem da ih pravovremeno sasečem. Čak sam i grickalicu u obliku Jazzmaster-a nabavio (!) ali, evo sad ih gledam koliki su, bespotrebni i jako GAY
Eto. Nisam se nikad žalio zbog toga, ali u funkciji podrške.. malo
Evo jedne glupe - pre 100 godina sam vanredno isfurao nižu muzičku školu, SAMO da bih se "ogrebao" za tehniku sviranja prstima!
Ne volim klasiku, savakako - ni da je sviram, ali su jbni nokti na desnoj ručerdi "ostali", i ne umem da ih pravovremeno sasečem. Čak sam i grickalicu u obliku Jazzmaster-a nabavio (!) ali, evo sad ih gledam koliki su, bespotrebni i jako GAY

Eto. Nisam se nikad žalio zbog toga, ali u funkciji podrške.. malo

ako koristis trze tipa fender heavy, samo je zalepi za celo... veruj mi, ostaje tamo 100%faks wrote:meni trebaju neke LJUTE trzalice !!
jer ih mahinalno stalno stavljam u usta i onda mi se usne inficiraju![]()

(ne ne zajebavam se xD)
Odlično!Shivering_shadE wrote:E pa danas sam kapariosao za alat(ono iz cega ce izlaziti trze) tako da ce prvi komadi biti sredinom aprila skoro sigurno!
pozz!

Drago mi je da stvari napreduju... A taman htedoh pitati kad možemo očekivati prve probne uzorke... Čitaš misli

- Shivering_shadE
Vrlo moguce da ce ovo biti buduci logo trza, naravno u pitanju su inicjali mog imena i prezimena, i naravno ovo nije finalna verzija, vec sam nesto drndao u fotoshop-u!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... =576205250
Zoran Randjelovic
Zoran Randjelovic
fINOShivering_shadE wrote:Vrlo moguce da ce ovo biti buduci logo trza, naravno u pitanju su inicjali mog imena i prezimena, i naravno ovo nije finalna verzija, vec sam nesto drndao u fotoshop-u!
Zoran Randjelovic
ja ne bi nista menj'o... jos da napravis da taj logo ne klizi pod prstima (da bude rapav) uff...