Pomoc oko kupovine basa!!!!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Pomoc oko kupovine basa!!!!
Moj drugar Chole prodaje Ibanez SR 505 sa gigbag-om za 500 eura. Sasvim solidan bas. Geddy Lee-a zaboravi, Yamaha nije lose resenje...
HOCU JA TAJ BASS
stvarno .... nek me kontaktira ... mail je mrzimkokakolu@hotmail.com to je i msn/uvek sam on
bash bi voleo da ga probam

Cao,
Kupio bih taj Ibanez, i ja sam iz PA. Kada i gde bih mogao da pogledam instrument?
Kupio bih taj Ibanez, i ja sam iz PA. Kada i gde bih mogao da pogledam instrument?
NE MOZE!!! MOJ JE
dodji pa pogledaj Nesho kad god oces vidis gore moj mail ... pa kontaktiraj
btw nije na prodaju ,ni slucajno
ne dam ni za 1000e bukvalno,nasao sam svoju metlu 

-
ibanez ispod 1000eur = sranje (sem retkih izuzetaka)
Ovaj je nov 920e
inace bartolini magneti i elektronika,daleko je od amaterskog istrumenta,i da ....ne generalizuj,ni ja licno ne volim ibanez,dok ovo nisam pronasao,nisam verovao da cu se smiriti sa Ibanezom,mislio sam Music man ili warwick ,ali eto....

- Tiki the Boyler
- Urednik
Nov Ibanez SR505 je oko 750EUR, ali definitivno nije sranje.
Bass jako lijepo radi, tako da ću u dogledno vrijeme vjerovatno i ja postati vlasnik jednog šestožičanog komada!
Bass jako lijepo radi, tako da ću u dogledno vrijeme vjerovatno i ja postati vlasnik jednog šestožičanog komada!
ovde je nov 920e 

- KnightOfDoom
- Site Admin
Jeste da je offtopic ali moram... Kako bre 920 e? U kojoj prodavnici? Ako sam dva ibaneza u BG-u platio ili isto ili +20 , 30 evra gledajuci cene u Nemackoj kako moze SR506 da bude skuplji 220 evra? Nije da ti ne verujem...ali je stvarno lopovluk ako je tako. Mada sr506 nisam nigde ni video u bg-u... mozda ga ima u mixu ali tamo ne zalazim.
Takav sam dobio odgovor kad sam pitao u MIX music-u,eto ... da li je malo ili mnogo,ne znam ,samo kazem,koliko kosta kod nas ,sr505 NOV,ako saznate da je jeftiniji kod nas,obavezno javite ovde,jer mi se drugar zaljubio u bass i hoce da kupi isti 

Kako 920e!? Pa toliko kosta sr90x koji ima neck through i lakiran je i svasta nesto jos....
To je pljacka. Nov Sr504 u novom sadu kosta oko 50000 a 505 je nesto skuplji znaci.....
To je pljacka. Nov Sr504 u novom sadu kosta oko 50000 a 505 je nesto skuplji znaci.....
- KnightOfDoom
- Site Admin
Evo sad sam uporedjivao cene Ibanez bassova u Mixu i u nekoj nemackoj prodavnici, ili su iste cene ili je 20-ak evra skuplje...neki su cak i jeftiniji kod nas (gsr180)... E sad, sto jes jes, cenovnik je iz septembra prosle godine i nema sr506 u njemu, ali nema teorije da bude 200 evra razlike ako su poceli da valjaju i njega. Jedino ako je neka akcija da ga posebno za tebe narucuju.
@mrmot sr500, ne postoji 504
edit//
Sto je jos gore to je sr506 ... meni on u glavi jer planiram da ga kupim jednom
a vi pricate o sr505(tek sam sad skontao...mentol)... koji bi trebao da bude oko 680 evra....
@mrmot sr500, ne postoji 504

edit//
Sto je jos gore to je sr506 ... meni on u glavi jer planiram da ga kupim jednom

Sorry mate! Mislio sam na SR 500