Opasan ton!
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Au, Ljubo... Kao sto rekoh, ne javljaj se vise ovdi.
Opasan ton!
Opasan ton!
-
nenadnenad
prvo valjda ima problema sa kvarovima
a drugo koristi nebojsak?
a drugo koristi nebojsak?
Ne, ja koristim malo drugačije, ali moram priznati da mi je ovaj Mace zapao za oko pre neki dan. Ako je ispravan, to bi trebalo da bude odlična kupovina (naravno, ko voli Peavey ton).
Ful lanpa™, 2x12", ja ga nisam nikad svirao, ali vidim da je odlično ocenjen na HC. U sveopštoj maniji nabijanja cena svemu starijem od 5 godina, drago mi je da vidim da je makar Peavey zaobiđen za sad.
Ful lanpa™, 2x12", ja ga nisam nikad svirao, ali vidim da je odlično ocenjen na HC. U sveopštoj maniji nabijanja cena svemu starijem od 5 godina, drago mi je da vidim da je makar Peavey zaobiđen za sad.
a i nije neka kinta, za lampe i dve dvanestice..
...naravno, sa jednom ogradom, a to je da će se dalje teško zavaljati, s obzirom da nije ni Marshall ni Fender ni Orange, niti išta od ultrafensi opreme kod nas. Ali kapiram da je hit za nekog ko nema kupoprodajne pretenzije.
Jel zna neko koji zvučnici idu u ove JTM60-ke?
Kada kaže Celestion Heritage, to je toliko određeno kao da je rekao Volkswagen sa alu felnama.
EDIT: Ok, hvala, nije kriv dečkonja, tako su ih i zvali Celestion G12 Heritage T4661.
Kada kaže Celestion Heritage, to je toliko određeno kao da je rekao Volkswagen sa alu felnama.
EDIT: Ok, hvala, nije kriv dečkonja, tako su ih i zvali Celestion G12 Heritage T4661.
Last edited by guv'nor on 30 Mar 2010, 19:50, edited 1 time in total.
Evo samo da nabavim dva ovakvasinisake wrote:Au, Ljubo... Kao sto rekoh, ne javljaj se vise ovdi.![]()
Opasan ton!

ili nešto slično i iskuliraću ako ti kažeš...
- Guitar_thrill
- MF veteran
e mene interesuje taj JTM60...nekako mi je i cudno da taj momak nije tako dugo prodao tog Marshalla....jer je relativno povoljno, plus on kaze da je sve kao novo itd...
Ljubo you are a helpless man
zvuk naravno odlican 
Ljubo you are a helpless man
Pa bila je tema na forumu o tom pojacalu, ako se ne varam...
Guitar_thrill wrote:Ljubo you are a helpless man![]()
-
nenadnenad
jeste...i reko je roket da je pojacalo nepouzdano jako 
- Guitar_thrill
- MF veteran
bas me to i buni, Rocket rece da je pojacalo nepouzdano jako, a DR Greenthumb i Nikolic ga nahvalili i to...i ovaj sto prodaje kaze da sve super radi....a opet ako super radi sto ga niko nije kupio....eh ta pojacalanenadnenad wrote:jeste...i reko je roket da je pojacalo nepouzdano jako
-
nenadnenad
pa, mozda trazi previse para za njega.
ja mislim da ga prodaje bar godinu dana jer sam vidjao i pre jtm60 iz sombora
- Guitar_thrill
- MF veteran
ali ne trazi, koliko se secam oko 600e, plus bi menjao za neko jeftinije tranzistorsko pojacalo ili ozvucenu akustaru uz doplatu....dobro ne znam da li je mnogo 600e,ali cini mi se nije za marshall lampu i 2x12nenadnenad wrote:pa, mozda trazi previse para za njega.
Pa sto ne pitate nikolica licno? On je prodavac.