Peavey Mace VT 212
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Peavey Mace VT 212
A za cega ti treba pojacalo, koji zvuk i koja primena?
nenadnenad wrote:A za cega ti treba pojacalo, koji zvuk i koja primena?
Odustao sam ja od ovih 160wStanko wrote:Hvalanebojsak wrote:160W svakako nećeš moći da gariš po kućiAko je to osnovna namena pojačalu, onda nemoj da ga razmatraš.
jeste kuca je prva namena i za par meseci neke probe i daj boze za godinu dana i neke svirkice. Al 'teo bi nesto sto bi moglo da izgura probu/manju svirku, i opet da bude svirljivo po kuci. Ovaj windsor pivi i ima i atentuanor (jesam dobro spelov'o?) tako da izgleda kao najbolji izbor sad...

Kakav zvuk bi hteo, ja imam Windsora ali glavu od 100w, za drajv je super, ali klin mu je mhm.......... Definitivno drugacije pojacalo od ovog Mace-a, ima jako uzak spektar zvukova.....Stanko wrote:nenadnenad wrote:A za cega ti treba pojacalo, koji zvuk i koja primena?Odustao sam ja od ovih 160wStanko wrote:Hvalanebojsak wrote:160W svakako nećeš moći da gariš po kućiAko je to osnovna namena pojačalu, onda nemoj da ga razmatraš.
jeste kuca je prva namena i za par meseci neke probe i daj boze za godinu dana i neke svirkice. Al 'teo bi nesto sto bi moglo da izgura probu/manju svirku, i opet da bude svirljivo po kuci. Ovaj windsor pivi i ima i atentuanor (jesam dobro spelov'o?) tako da izgleda kao najbolji izbor sad...
a nenade napisah ja i zasta mi treba
Eh ta glava je malo skupljaognjen93 wrote:Kakav zvuk bi hteo, ja imam Windsora ali glavu od 100w, za drajv je super, ali klin mu je mhm.......... Definitivno drugacije pojacalo od ovog Mace-a, ima jako uzak spektar zvukova.....

Ono za sada sto sam video je Pivi VK 212, 112, taj Windsor i Classic 30, i Marsal AVT100.
Videcemo jos, verovatno cu uskoro da pazarim neku gitaru, pa cemo da vidimo koliko ce parica da mi ostane...
Onda je Windsor za tebe, Samo nema on sta da trazi pored Clasica, ako skupis pare trci po njega, a Avt izbaci jer je ubedljivo najlosije pojacalo od gore navedenih....Stanko wrote:Eh ta glava je malo skupljaognjen93 wrote:Kakav zvuk bi hteo, ja imam Windsora ali glavu od 100w, za drajv je super, ali klin mu je mhm.......... Definitivno drugacije pojacalo od ovog Mace-a, ima jako uzak spektar zvukova.....uglavnom drajv mi je trenutno vazniji i to oldschool.
Ono za sada sto sam video je Pivi VK 212, 112, taj Windsor i Classic 30, i Marsal AVT100.
Videcemo jos, verovatno cu uskoro da pazarim neku gitaru, pa cemo da vidimo koliko ce parica da mi ostane...
Taj novi AVT jeste los. Ali starije serije ValveState Marshalla su jako dobre, odlicne. Ima oh po oglasima.
A da, od tih novih ti je dobar AVT50. 50w, ali je dovoljno jak za sve nase uslove.
A da, od tih novih ti je dobar AVT50. 50w, ali je dovoljno jak za sve nase uslove.

shule wrote:Taj novi AVT jeste los. Ali starije serije ValveState Marshalla su jako dobre, odlicne. Ima oh po oglasima.

-
E, jebiga.Prodavalo se pecino pojacalo 1x12 kombo ..nije bio jive king nego .... black foot il nesto tako sve sa vintage 30 zvucnikom za 350eu...ko zna gde je to sada
to bi ti super radilo.
Inace, ja sam skupljao jedno 4-5 meseci za pojacalo mozda i vise, krenuo od nule.Losi poslovi, prekidi, nesto lose placeno, nesto dobro placeno al nije ucestalo.Stedeo sam, ziveo ko funkyn monk.
Pouka basne je da stedis, sacekaj mesec-dva-tri ako ce to znaciti da ces imati 100-200eu vise jer za nekih 400eu mozes da trazis dobrog tranzistorca ili nekog lampasha...
Ja sam uzeo jive king, boki78 je prodavao 1x12 pk pojacalo sa selekshn v30 za 400eu,posle spustio na 350, imas jazz choruse po oglasima, lab l5 se pojavljuje, bassmani razni, bhaal je uzeo kopiju[?] marshalla za bedne pare koji radi super itd...
Play the waiting game
i skupljanje game.

Inace, ja sam skupljao jedno 4-5 meseci za pojacalo mozda i vise, krenuo od nule.Losi poslovi, prekidi, nesto lose placeno, nesto dobro placeno al nije ucestalo.Stedeo sam, ziveo ko funkyn monk.
Pouka basne je da stedis, sacekaj mesec-dva-tri ako ce to znaciti da ces imati 100-200eu vise jer za nekih 400eu mozes da trazis dobrog tranzistorca ili nekog lampasha...
Ja sam uzeo jive king, boki78 je prodavao 1x12 pk pojacalo sa selekshn v30 za 400eu,posle spustio na 350, imas jazz choruse po oglasima, lab l5 se pojavljuje, bassmani razni, bhaal je uzeo kopiju[?] marshalla za bedne pare koji radi super itd...
Play the waiting game

- Guitar_thrill
- MF veteran
kako ja ovo nisam videonenadnenad wrote:E, jebiga.Prodavalo se pecino pojacalo 1x12 kombo ..nije bio jive king nego .... black foot il nesto tako sve sa vintage 30 zvucnikom za 350eu...ko zna gde je to sadato bi ti super radilo..

-
Nisi isao na forum i kupujemprodajem?:)
- Guitar_thrill
- MF veteran
isao sam, zato mi i nije jasno....nenadnenad wrote:Nisi isao na forum i kupujemprodajem?:)

Naravnonenadnenad wrote:Play the waiting gamei skupljanje game.

Inace covek opet dao oglas i spustio cenu na 280

http://www.kupujemprodajem.com/Peavey-2 ... -oglas.htm
Ako nekoga jos uvek zanima